[GTV] Zakup Alfa Romeo GTV

takie z poczatku milenium ale zawsze :) w gtv tez byly/sa swiece bosch platinium (nie kojarze zeby byly zmieniane) :) wlozyc 6 swiec po 200 to tez trzeba miec gest (cytat z mojego mechanika). Z przodu sa jeszcze oryginalne amortyzatory Bilstein'a i chyba trzymaja skoro przeglad byl 2 dni temu zrobiony i bez zastrzezen :)

Ostatnia edycja:
No to pochwal się, a nie zagadki robisz ;P Ja teraz kupię albo Porsche, albo Maseraka... Ostatnio najbardziej choruję na Maseraka QP po 2008r., ale to tak z myślą o rodzinie. Dla siebie 4200, albo jakąś 9xx

Witam wszystkich, mój pierwszy post - możliwe że nie ostatni :)

Świetne forum, zaczytuję się godzinami. Szukam powoli GTVki, takie dwie oferty się pojawiły.

otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-gtv-alfa-romeo-gtv-2-0-jts-lift-166km-czarna-skora-ID6yLRPp.html#011cf45c86
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-gtv-zadbana-rasowa-wloszka-alfa-gtv-2-0-lpg-warszawa-ID6yL1TX.html#011cf45c86

Czy ktoś coś wie na temat tych autek? Obie oferty wyglądają kusząco. Jeżeli to przydatne, planuję nią jeździć niewiele (MAX 10tys rocznie) i spełnić małe marzenie - przejechać nią przez europejską trasę w wakacje (ok 4-5,5 tys w trzy tygodnie).Auto typowo weekendowe :)

Przepraszam ze mijanie wymagań 10 postów, lepsze chyba to niż niemerytoryczne spamowanie po jakichś kątach forum.

JTS bardzo długo jest już na otomoto, nie wygląda na zabdany egzemplarz.

Drugie auto, ktoś oglądał na żywo, może coś napisze (niestety nie pamiętam kto to był).

Edit:
użytkownik GiorgioForester napisał:
"niedawno oglądałem to auto:
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-r...-ID6yL1TX.html
Facio ma tam takie 17tki, to jest PH1, mowił ze mu obciera przy dziurach i mocnym skrecaniu, tak wiec lipa troche ;-)

Read more: http://www.forum.alfaholicy.org/gtv_gtv_spider/149992-17tki_felgi_spidera.html#ixzz4ZCkDkYMs"

Ostatnia edycja:
Cześć,
a jak widzicie tę sztukę?
ww3.autoscout24.it/classified/306461705?asrc=st|as
Ktoś z większym doświadczeniem jest w stanie coś wypatrzeć? Może ktoś słyszał coś o historii tej GTVki?

O Supermario na miejscu :) che fortuna ;)

Amortyzatory
Powrót