• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Halo Halo PŁOCK?SIERPC?

• Autor wątku Autor wątku alienek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Żyje, ale spoty to u nas tylko w warsztacie albo intercarsie... :D

Macko4001 - to Tobie machałem kilka dni temu na Wyszyńskiego we Włocławku? [emoji14]

btw. ta Forza, to kiedy w końcu jest i o której?
Lichy to nie mi, rozumiem że gietek we Włocławku byl na WP i czarny :-) ja mam 4001H na tablicach.
Forza jest w następny weekend. 24 września jedziemy z Serafem i możliwe że Robert t18 również. Co do godziny to nie wiem ale raczej od rana, bo impreza zaczyna się się piątek a kończy w niedzielę czy jakoś tak.
Jedziesz ?

Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Lichy to nie mi, rozumiem że gietek we Włocławku byl na WP i czarny :-) ja mam 4001H na tablicach.
Forza jest w następny weekend. 24 września jedziemy z Serafem i możliwe że Robert t18 również. Co do godziny to nie wiem ale raczej od rana, bo impreza zaczyna się się piątek a kończy w niedzielę czy jakoś tak.
Jedziesz ?

Istnieje wysokie prawdopodobieństwo, że się wybiorę... Co nie zmienia faktu, że po Forzie sprzed 2 lat - motywację... aby tam jechać, mam na poziomie zerowym :P

To kto wstępnie jedzie?

1. Seraf
2. Macko
3. Robson
4. Lichy
5. Seba ?? (jak dostanie wolne i mu się będzie chciało) :D

Zna ktoś w Płocku człowieka od czerwonej Lancii Bety HPE? Ostatnio w niedzielę widziałem ją na skarpie.
Gdzie się chowają takie perełki w Płocku hehe

Maserati Gt są bodajże trzy :-) białe szare i czarne

Ja maserati widziałem granatowe z bliska...tuż obok mnie dosyć wolno przejeżdżało jakieś 3 miechy temu. A Thesiska jedna moja już druga. Pierwszą sprzedałem :-)
Pozdrawiam

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

Ja myślę nad Maserati Biturbo z przełomu lat 80/90 tych ceny nie są jeszcze kosmiczne, tylko one były cholernie awaryjne.

A tak z innej beczki to pewną czarną 166 bardzo często widuję na Maszewie Dużym ;)

Widzę, że nie tylko ja siedziałem w tej Thesis spod Staroźreb ;)

Co do forza to zaczynam stawać nad przepaścią czy jechać na zlot czy jechać po wymarzoną 164 Super 3.0 V6 ech

A tak w temacie 164 to w powiecie płockim pojawiła się kolejna 164 ;)

Do Szwecji jest kawałek ;)
A kuzyn widzę słabo Cie przekonał do Lancii ;)

Pokaż zdjęcie jak wygląda szczyt jednego z jego budynków hehe
Niedługo to będzie "mekka" dla właścicieli Lancii :D

A propo forzy to można w Płocku zrobić zlot busso ;D chyba że jakieś inne miasto ma monopol :D

Zanim sie dowiedziałem, że to moj kuzyn i zanim zaczelismy utrzymywać regularny kontakt, już zdążyłem kupić pierwsą 156 i się zakochać w AR :D Ale powiem Ci, że takiego thesisa chciałbym kiedyś postawić obok swojej 166 :D Co do zlotu Busso to już gdzieś jest coroczny zlot Właścicieli Busso, tylko nie pamietam gdzie, a w Płocku trochę nas tu mało :/ Co do Kappy na ścianie to ładnie zaszalał :D

Ostatnia edycja:
Oficjalnie mam 2 busso. Samych 164 busso jest 3-4 w płocku i w promieniu 20-30 km od Płocka.
A 156 czy 166 powinno być więcej.

No niby ja mam 2x3.0 :D Jedna to dawca, Kuzyn ma Kappe 3.0 12v i Thesisa też z Busso, Do tego dochodzi Kolega Janek, ktory nie ma konta na AH i On też ma 2x166 z Busso :D

Amortyzatory
Powrót