Widziany, Widziana, Widziani :D

Dziś widziana 145 a ramkach w Świdnicy prowadzoną przez dziewczynę, jednak nie wzruszona na widok innej alfy na ramkach.

Dwie łapki wymienione z kolegami bez ranek jedna na lodzamczu ze zrebrna 156 i jedna w mokrzeszowie chyba z GT.

Dodatkowo pozdrowienia dla Krysi widzianej bez alfy za to z gromadka małych słodkich skubancow:p

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Widziana dzisiaj rano Brera kolegi [MENTION=59951]Niedziel[/MENTION] w Irbisie

Pozdrawiam :)

pozdrawiam kierowce srebrnej, poliftowej 156 rej. DZL którego często widuje rano, koło 7:00 w drodze do pracy;) zawsze pomachane:)

Przedliftowa czarna 166 DW z ramką, widziana przed chwila na pl Strzegomskim - skręcała w Braniborską. Pzdr

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Przedliftowa czarna 166 DW z ramką, widziana przed chwila na pl Strzegomskim - skręcała w Braniborską. Pzdr

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Dzisiaj wcześniej również widziana na braniborskiej, pozdrawiam!

Pozdro jeszcze raz dla kolegi z czarnej 147 TS spotkanego dziś na światłach przy zajezdni na ślężnej. Nie miałeś ramek i nie byłem pewien. A rąsie zobaczyłem w ostatniej chwili ;-)

Pozdrawiam mijaną Alfę 159, chyba DSR, dzisiaj przed 7 w Gniechowicach, koło orlenu :)

Widziany Tallmen na Wieniawskiego ok. 19.30 ;)

Wysłane z mojego 6050Y przy użyciu Tapatalka

28.07 w Ligocie Pięknej jak na Wrocław stała świetna GT, alusy też mega! Pozdrawiam
Dzisiaj po 13 łyknęła mnie czarna Brera(?) na ramkach, pozdro! Leciałem 146

Widziany Franekk na alei Podwale :)

Wysłane z mojego 6050Y przy użyciu Tapatalka

28.07 w Ligocie Pięknej jak na Wrocław stała świetna GT, alusy też mega! Pozdrawiam
Dzisiaj po 13 łyknęła mnie czarna Brera(?) na ramkach, pozdro! Leciałem 146

Prawie codziennie po godzinie 14 przejeżdżam tamtędy i stoi tam jeszcze czasem Brera i dwie 159 kiedyś miałem się nawet zatrzymać

pozdrowienia dla kolegi w Brerze ramki z włoską flagą wymijałem CIę na na żmigrodzkiej w kierunku ronda

Amortyzatory
Powrót