• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany/Widziana

Pozdrowienia dla Maxine obok której przejeżdżałem w poniedziałek ok godziny 9 na zbiegu Franciszkańskiej/Wojska Polskiego. Bezpieczeństwo na skrzyżowaniu przede wszystkim :D

Pozdrowienia dla Maxine obok której przejeżdżałem w poniedziałek ok godziny 9 na zbiegu Franciszkańskiej/Wojska Polskiego. Bezpieczeństwo na skrzyżowaniu przede wszystkim :D

hmm.. nie widziałam, ale pozdrawiam :D

aż się boję zapytać, co oznacza to bezpieczeństwo?? :rolleyes:

ja się nie dziwię że się rozglądałaś, panowie na Twój widok mogą tracić panowanie nad kierownicą :P

Jechalem z przeciwnej strony i specjalnie zwolnilem a ty krecilas glowa w prawo i lewo stad to bezpieczenstwo;)

Uff......... zazwyczaj takie przycinki o bezpieczeństwie w moim wykonaniu znaczą zupełnie coś innego, stąd moje pytanie :D :D
ale jak widać tym razem pełen chillout ;)

- - - Updated - - -

ja się nie dziwię że się rozglądałaś, panowie na Twój widok mogą tracić panowanie nad kierownicą :P

:girl:
chyba na widok Alfredy... może się popsuć, wiec nieskoordynowanie uciekają po prostu ;);)

Pozdrowienia dla@opozycjonista który dziś zawitał w Pabianicach.Biała GT zaparkowana niedaleko kościoła Św.Mateusza chyba jedna taka jest w łódzkim:)

Też pozdrawiam Opozycjonistę mijanego dziś na Wólczańskiej oraz kierowcę 156 GTA widzianego na Zachodniej. :)

Pozdrawiam i dziękuję za wpuszczenie

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka

wczoraj Wólczańska przy Górniaku ciemne 159 machało - odmachałem w ostatniej chwili
dzisiaj widziane ciemne GT róg Rzgowskiej i Strażackiej

Jeśli to było w granicach 10-10.30 to pewnikiem ta ciemna GT byla moja :)

O tej porze to już w Warszawie bylem, ale za to po trasie na A2 pomrugane i odrmrugane podczas wyprzedzania do bliźniaczej GT nero metallico na KR :)

czarna GT ELW widziana rano koło 9 na Sienkiewicza przy Narutowicza (Łukasz, to Ty? :) ) i później, koło 9:30 granatowa 156SW na Źródłowej parkowała niedaleko szpitala ;)
nie machałam bo cichociemną służbówką leciałam, a już ostatnio się złapałam, że Kogoś obtrąbiłam a dopiero później załapałam, że nie jestem Alfą :cool:

pozdrawiam i przyznać się czyje, bo ja Was jeszcze nie ogarniam z forumowych nicków :rolleyes: :D

pozdrowionka :)

Pozdrowienia dla ciemnej 166 która mrugała mi na Krakowskiej, odmachane :)

czarna GT ELW widziana rano koło 9 na Sienkiewicza przy Narutowicza (Łukasz, to Ty? :) )

To na pewno ja :D

Pracuje tutaj w Urzędzie na rogu Sienkiewicza i Narutowicza

A ja pozdrawiam kolegę widzianego dziś koło 9 czarną 156 na blachach ETM
Widziany na skrzyżowaniu Żwirki i Kościuszki

Amortyzatory
Powrót