Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Pewnie od wystrzelonych airbagów.
Od tych niewidzialnych kurtyn, chyba.
A tak na poważnie Black, to pewnie gdzies sie woda dostala i przymarzła przy czujniku, u mnie to samo tylko wtedy, gdy auto stoi kilka godzin na dworzu. mam nadzieje że komp pokaże który czujnik, jak sie podebnie pod kompa?
Witam. Damian, niestety regeneracja na krótko sie zdała. Teraz jak były te mrozy ( poniżej -10) dźwiek bendiksa znowu był słyszalny.![]()
A ja dwa lata temu wymieniłem rozrusznik z powodu tego dżwięku przy odpalaniu, dżwięk pojawiał się tylko na silnym mrozie. Oczywiście wymiana rozrusznika nie pomogła, ale mam teraz dwa dobre rozruszniki.
Mialem to w JTDm z 2005r, ale w obecnej TBi z 2010 tego dzwieku juz nie ma. Chyba byly zmiany w ukladzie wspomagania, I chyba jest tez inny plyn (teraz 'zielony'?) z tego co mi sie wydaje.To klasyczny dźwięk wspomagania (pompa) tak jest i będzie w 159 niemal każdej.