Widziany, Widziana, Widziani :D

Pozdrowienia dla Vacka :D wpisuj się na spot 2- dniowy
220.jpg

Wydziargał Idol 2S
Ajj wyjechalem kilka aut za Tobą i mi gosciu w przód wjechał.. zobaczyl miejsce wolne zapiął wsteczny i heja a ja stalem za nim.. zderzak porysowany i maska sie delikatnie podgięta :(

Wysłane z mojego GT-I9195

Ajj wyjechalem kilka aut za Tobą i mi gosciu w przód wjechał.. zobaczyl miejsce wolne zapiął wsteczny i heja a ja stalem za nim.. zderzak porysowany i maska sie delikatnie podgięta :(

Wysłane z mojego GT-I9195
Od razu bym go szarpał :D dogadałeś się czy z oc?

Wydziargał Idol 2S

Widzę parking CD skarbimierz oblatany a jakoś mojej nie widziałeś tam XD

Któregoś razu widziałem tam jeszcze czerwoną GT ale tylko raz. Następnym razem będę miał więcej czasu by zerknąć na parkingu bo przecież na Jeronimo można się wyspać zanim cię rozładują [emoji1]

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam [emoji4]
Miejscowość Nadolice Wielkie, obok Wrocławia uploadfromtaptalk1445334228006.jpg
Zdjęcie do góry nogami, bo robiłem zdjęcie podczas jazdy [emoji4]

Widać nie jest aż taki smart, skoro nie obrócił sobie [emoji6]

Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka

Pozdro dla alfaholika z czerwonej 147 pod DWSPiT w sobote ;)

5 lat łagru:D swoją drogą to strasznie denerwuje bo tak naprawdę nie wiadomo czy ta osoba parkując tam :
a) ma wszystko w dupie, uważa że jest zajebista a przechodnie to idioci i nic mu nie zrobią
b) nie ma pojęcia co to przejście dla pieszych:)
c) jest niewidomy... Co też możliwe

Wczoraj(09.10) we wrocku na Placu Jagiellonow czerwona Alfa o rej. SZ 6137E Była świetna, stałem przy vinyl shopie

dzieki wielkie :D

Pozdrawiam
Miejscowość Nadolice Wielkie, obok Wrocławia
Zdjęcie do góry nogami, bo robiłem zdjęcie podczas jazdy

ta, codziennie prawie tam stoje bo do pracy jezdzimy grupowo inna fura,wiec tylko kawalek z domku dojezdzam i tam ja porzucam:D pozdrawiam

Pozdrawiam czerwona GT którą casami widuję na Klecińskiej w stronę Fatu.

- - - Updated - - -

Wczoraj pomiędzy 16 a 17 widziana oramkowana 159 granatowa stojąca na skrzyżowaniu Popowickiej i Millenijnej

Być może ja ^^ Moje rejony :)

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót