PeterSkY
Nowy
Pozdrowki dla Kolegi z ciemnej 159 spotkanego na drodze w kierunku Kołobrzegu. Poszla łapka. Udanego urlopu życzę.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Chlopaki kojarzycie blekitna AR 155 na czarnych blachach? Znany jest nam wlasciciel tej perelki. Widzialem ja ostatnio kilka razy...wyglada jak by przed chwila wyjechala z salonu na Bialowieskiej![]()
Tej o której piszesz nie znam, ale niedawno na Pomorzanach rzuciło mi się w oczy coś takiego:
A co chciałeś mu zrobić? [emoji14]Ta 155 dość często stała pod budowlanką na Unisławy.Czaiłem się kiedyś na właściciela,ale nie było mi dane.
Pozdrawiam kierownika niebieskiej? alfy 147 który pomykał dziś koło 20 duńską na głębokim pomarańczowym
jednego takiego w czerwonej 155 odjeżdżającego spod leroya w podobnym czasie
Pozdrawiam kierownika niebieskiej? alfy 147 który pomykał dziś koło 20 duńską na głębokim pomarańczowym i jednego takiego w czerwonej 155 odjeżdżającego spod leroya w podobnym czasie![]()