Widziany/widziana...

Pozdrowienia dla Kolegi w ciemnej ( chyba czarnej ) AR 147 ( klubowe ramki ) spotkanego wczoraj wieczorem koło ronda na ul. Krakowskiej w Proszowicach. :D Były pozdrowienia. ;)

Pozdrawiam również Kierowcę szarej AR 159 SW spotkanej wczoraj wieczorem w Krakowie na ul. Lipskiej / Rzebika.

Pozdrowienia dla kolegi, który mi machał wczoraj na zjeździe Mirowskim w okolicach godziny 18.

Pozdrowienia dla Kierownika/Kierowniczki srebrnej 159 sw zaparkowanej pod intermarche w Krzeszowicach koło południa:
attachment.php

a także dla mijanej wczoraj koło 18:30 czarnej 147 zaraz za Krzeszowicami - machane było

Załączniki

• DSC_0018.jpg
    DSC_0018.jpg
    55 KB · Wyświetleń: 389
pozdrowienia dla czarnej 159 kierowcy/ kierowniczki który/a mi migał lecz nie zdążyłem bo żona truła dupe za uszami

- - - Updated - - -

oczywiście w liszkach koło 17 dzisiaj

- - - Updated - - -

a to że mam rejestracje SD to nie znaczy że jestem ze śląska

Pozdro dla czarnej 159 Ti stojącej dzisiaj koło 14 pod Castoramą w Oświęcimiu (stałem obok też 159), oraz czerwonej Giulietty stojącej koło 18 w lesie w Chrzanowie :)

Pozdtawiam: kolegę z czrnej 147 mijanej wczoraj na przejeździe w Leńczach:) kolegę z srebrnej 159 ktory mi błysną i pozdrowił również wczoraj wieczorkiem przed Zatorem oraz kierowcę chyba czarnej chyba 159 z którem się mijałam na remontowanym moście w Izdebniku :)

pozdrowienia dla kolegi z 156 blue cosmo widzianego dzisiaj koło factory między 19 a 20... za późno zobaczyłem ramki

Pozdrowienia dla kolegi z ciemnej GT na KRA, widzieliśmy się dziś na Stella-Sawickiego tuż po 9. Machałem, ale kolega chyba bardziej radiem zajęty był. ;)

Pozdrowienia dla kierownika/czki czarnej GT obok której stałem dziś na parkingu pod decathlonem. To ja podniosłem wycieraczkę ;)

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla czerwonej 147 nr KCH6m** widzianej pod CH MAX w Chrzanowie oraz czarnej 156 KOL***, Kolegę kojarzę z niedzielnego spotu w Trzebini :) PZDR

Który kierownik zaparkował wczoraj ładną srebrną GT na ramkach pod Platinium w Factory Park na Fabrycznej w Krakowie :) ? Ładna sztuka.

Pozdrowienia dla czarnej oramkowanej 156 SW na KOS 58... widzianej dziś około 15 w Oświęcimiu na parkingu obok Salezjan :D Jak się nie mylę to czarne tylne szyby i zadymione lampy :)

Pozdrawiam kierowniczką czarnej 147 widzianej wczoraj na krzyżówce w Biertowicach - łapki były :-)

Pozdrawiam czarną 147 po lifcie spotkaną (UWAGA) wczoraj około 22 w Poysdorf w Austrii. Niestety bez ramek, blachy KWA. Może jednak ktoś tutejszy :D ja jechałem busem także żadna Alfa, niestety nie tym razem :P

Pozdrowienia dla kierującej czarną Bellą SW wczoraj w Sułkowicach o godzinie 19.20 :)

Pozdrawiam sasiada, ktory sam mnie pozdrawial White-Gt.....klaksonem;) NMK-----> Najpiekniejsze Miasto Kety;)

Amortyzatory
Powrót