• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Servis wydechu kraków

MyPPx

Nowy
Auto
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150KM
Witam kolegów, poszukuje sprawdzonego i w miarę po dobrych pieniądzach warsztatu gdzie wspawają mi łącznik elastyczny. W tamtym roku już robiłem ale mój błąd nie zapytałem o cenę i mnie skosili ze 160 zł i się rozleciał po roku. Jeśli macie jakieś sugestie będę wdzięczny.

Polecam gościa 501038979 po wielu warsztatach które zrypały mi wydech w Mercedesie CLK on go ogarnął i było w końcu oki :)
W dodatku nie jest drogi - ino specyficzny .... ;)

Okolice Nowego Kampusu UJ-u. Warsztat w prywatnym domu.

Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka

monoholik, nie radze nic tam w ogóle robić znam tych gości od dawien dawna jak jeszcze mieli warsztat na terenie Zbydniowic, totalnie nikt nie poleca ich :)

monoholik, nie radze nic tam w ogóle robić znam tych gości od dawien dawna jak jeszcze mieli warsztat na terenie Zbydniowic, totalnie nikt nie poleca ich :)

Na Żółkiewskiego masz mały serwis wydechów. Ja wymieniałem tam między innymi łącznik elastyczny w 156-ce. Nie powiem , że tanio, raczej normalne ceny ale się znają na tym co robią.

MyPPx nikt ich niepoleca a jak u nich jestem to zawsze kilka alf z klubu stoi :D. nawet kiedyś widziałem zagorzałego przeciwnika tego warsztatu. powierzam im każdą moją alfe i zawsze jestem zadowolony.

Huber, dzieki za informacje. Znajomy mi właśnie polecał tłumiki gdzieś na ul. Downa ale nie miałem dokładnego adresu. Podjadę popytam :)

Firma Piomar s.c koszt usługi 130 zł + koszt łącznika 60 zł, coś drogo :) poszukuje dalej :)

Firma Piomar s.c koszt usługi 130 zł + koszt łącznika 60 zł, coś drogo :) poszukuje dalej :)
Łeee to dużo, ja ze dwa lata temu zapłaciłem u nich około połowę tej kwoty :/ Może to to, że z polecenia... ale i tak dużo.

Czas mija i mija :D ja dalej szukam kwadratowych jaj :P Ale może znajdę taniego spawacza :P No chyba że się urwie ustrojstwo to pójdę gdzie bliżej :D

Amortyzatory
Powrót