• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany, Widziana, Widziani :D

Srebrna Fl na ramkach to chyba Steo

Pozdrowienia dla kolegi z ciemnej Ar166. DW166XT za którym miałem przyjnemność jechać A4 do Krakowa. Było miło :) Pozdrawiam też spotkanego kolegę z czarnej alfy 146,podobno też z Wrocka choć tablice inne:) Pozdrawiam i do zobaczenia.
Również pozdrawiam:) na pamiątkę fotki:)(na pierwszej daleko z przodu to Ty:))

Załączniki

• WP_20150328_10_49_29_Pro.jpg
    WP_20150328_10_49_29_Pro.jpg
    25.2 KB · Wyświetleń: 109
  • WP_20150328_11_06_44_Pro.jpg
    WP_20150328_11_06_44_Pro.jpg
    54.4 KB · Wyświetleń: 125
  • WP_20150328_11_07_10_Pro.jpg
    WP_20150328_11_07_10_Pro.jpg
    72.9 KB · Wyświetleń: 115
Heh, i tak jak na 115 konikow ladnie sie trzymala:)
niestety nasze autostrady nie pozwalaja na szybka jazde bo non stop hamowanie, przyklad ciolek ciezarowka co mi droge zajechal przy 190

Jutro przejżę kamerkę,może uchwyciła tą sytuację,to wrzucę:) Ostatnimi czasy często jeżdżę Wrocław-Kraków i niestety takie sytuacje są nagminne! A na CB gościa opierdala... to się śmieje w żywe oczy i co mu zrobisz!? :( Jak pójdę z tym na policję to będę takim samym chu... jak oni:( Pozdrawiam

heh, nie zamieszczaj filmiku nigdzie bo tam widac ile jadę:)

Pozdrowienia dla białego GT na ramkach widzianej w piątek na wyscigowej we wrocławiu koło 16:20 swiatełka były.
I czyja srebrna 156 FL zaparkowała w niedzielę około 12 na Fortecznej 34 w wałbrzuchu tez na ramkach?

To byłem ja, pozdrawiam również :D No moja GT to taka na wpół oramkowana bo przednią ramkę zgubiłem :P

Jarek widziany dzisiaj po 17 na legnickiej

Pozdrawiam srebrną 156 kombi, mijaliśmy się przy wlocie na rondo koło Małuszowa, puściłem awaryjki, bo za późno zauważyłem. Biała gt bez ramki z przodu :P

Pozdrawiam serbrna 156 kombi przedlift, byly lapy w gorze, dzisiaj kolo 15.20 na rodzie w legnicy na zlotoryjskiej

Wczoraj konkretnie odmachane z tramwaju. Srebrne 156 sw polift na ramkach. Szprychowe 16tki. Pilsudskiego skret w stawowa. Ja mialem 2ke podjechalem dzwonilem kierowca chyba nie zalapal o co chodzi zaczol sie rozgladac przed autem czy w cos nie wjechal. Sieglem po kluczki od auta (smycz alfaholikow) ale nie wiem czy zalapal nie mniej jednak pozdrawiam. ;-)

dzisiaj widziane:
*156 srebrna sedan przed lift legnica pod huta, za pozno zauwazylem ale odmachałem, godzina cos miedzy 14-15.30,
*156 srebrna polift, złotoryja skrzyzowanie na placu Reymonta, lapa w gorze byla w ostatniej chwili, babcie po sklepach wozilem i mnie troche zagadala godzina 17.50-18.10

Dosłownie przed chwilą widziana 146 na ramkach kolega omijał korek na Hallera We Wro i skracał sobie księgową akurat parkowałem Łapki były, pozdro dla kolegi.

pozdrowienia dla szaro-brazowej 159 jadacej w strone lubina z legnicy, przed chrustnikiem, dzisiaj kolo 16.30-16.50

Amortyzatory
Powrót