• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[159] Jaki olej wlać do JTDm, filtr oleju ?

Ja leje Liquy molly 5w40 wersja do DPFow i jest Ok

Jestem po wymianie oleju i wymianie podkladek miedzianych pod wtryskami(2 byly mokre).
Motor wydaję mi sie cichszy, a napewno chodzi bardziej miekko w wyzszym zakresie obrotow.

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2

Zasługa oleju. Niektóre są w stanie wyciszyć silnik.

Może i nie jest to v6, ale od r4 jest znacznie mniej klekoczący :)

:) miałem nadziej że ktoś z dłuższym "stażem" jeśli chodzi o użytkowanie się odezwie. No trudno zamówiony i będzie używany przez najbliższy rok w aucie z dpf'em.

Hehe dziś byłem w kilku sklepach pytać się o tego Ravenola i miny conajmniej zdziwione. Jedna kobita się mnie spytała czy nie pomyliłem nazwy bo to lekarstwo jest. Ja zamawiam jednak Millersa XF 5w30 . Odradzam Mobila Esp - względem Seleni auto chodzi jak W124 2.0D .

Koledzy decyzja podjęta wskakuje Milers tylko zastanawiam się który czy EE LONGLIFE C3 5w 30 czy XF LONGLIFE C2 5w30?Auto jest po programie.Doradzicie który brać?Z góry dzięki

[h=1][/h]

Koledzy decyzja podjęta wskakuje Milers tylko zastanawiam się który czy EE LONGLIFE C3 5w 30 czy XF LONGLIFE C2 5w30?Auto jest po programie.Doradzicie który brać?Z góry dzięki
Czemu XF C2? Gdzie nie patrzę to XF jest C3

Amortyzatory
Powrót