Jerry ruszyłbyś się na spota kiedyś a nie wytykał ludzi tylkoSwoją drogą nie mogę Cię nigdzie upolować.
Kiedyś byłem na spocie.Na wiosnę chyba to było.Ciebie też tam spotkałem.
A w niedzielę nie mogłeś mnie zobaczyć bo jechałem perzotem.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Jerry ruszyłbyś się na spota kiedyś a nie wytykał ludzi tylkoSwoją drogą nie mogę Cię nigdzie upolować.
Haha to mojanowy model alfa 157SW kolor srebrny zaparkowana na ul.Karmelickiej, oczywiscie z ramkamkami klubowymi
Pozdrawiam
Haha to mojaPozdro!
Pozdrowienia dla właściciela czarnej AR 159 SW widzianej wczoraj po 12, zaparkowanej pod Kościołem na ul. Redemptorystów w Krakowie. Rameczki byłyŁadniuśka
![]()
Pozdrawiam! Jeśli będziesz tam w któryś czwartek to zapraszam na spota w tym samym miejscu o tej samej porze.Pozdrawiam kierownika 9-tki, Kraków Bonarka, dziś 21:40![]()
Pozdrawiam! Jeśli będziesz tam w któryś czwartek to zapraszam na spota w tym samym miejscu o tej samej porze.![]()
A czo to za nowe miejsce spotów?Pozdrawiam! Jeśli będziesz tam w któryś czwartek to zapraszam na spota w tym samym miejscu o tej samej porze.![]()
To spot innego klubu, ale też miłośników włoszczyzny. Żadna konkurencjaA czo to za nowe miejsce spotów?Konkurencja dla środowego Krokusa? Ja w sumie prawie codziennie do tej pory stoję swoją 156(7) na górnym parkingu Bonary (taka praca
).