• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

renowacja skór Poznań

maras37

Nowy
Auto
AR GTV 3.0 V6 24V
Czy ktoś może polecić sprawdzony zakład z Poznania zajmujący się renowacją skór? kupiłem ładny komplet bananowych skór wymagają naprawdę niewielkich poprawek,być może tylko czyszczenia.Chciał bym to skonsultować z fachowcem od tej roboty.

Czy ktoś może polecić sprawdzony zakład z Poznania zajmujący się renowacją skór? kupiłem ładny komplet bananowych skór wymagają naprawdę niewielkich poprawek,być może tylko czyszczenia.Chciał bym to skonsultować z fachowcem od tej roboty.

Jedną firme co znam to Akart w swarzedzu jak jedziesz od poznania to kolo lidla w lewo. A druga firma jeat na gorczynie znajde namiary i ci podam

ok był bym wdzięczny,chodzi mi o firmę którą ktoś zna z dobrej roboty bo wiadomo google każdy ma:)

ok był bym wdzięczny,chodzi mi o firmę którą ktoś zna z dobrej roboty bo wiadomo google każdy ma:)

Ja swoje robilem w klinice skory przy ul.chryzantemowej. robota ok cena 2 fotele od spider 500pln

o jakieś konkrety ,dzięki wielkie .muszą je obejrzeć bo na moje wystarczy je wyczyścić.W tej cenie już pewnie barwili je na nowo ?

Jedz do swaja mi za zrobienie foteli nowa pianka i malowanie krzykneli 500 wiec za wyczyszczenie wezma mniej

kar 78....jesteś zadowolony z roboty tych foteli?
ja jestem pedant i dla mnie musi być ideał:)

Fotele oddałem do innej firm o podobnej dobrej opinii jak ta proponowana przez ,,kar 78 '' która już niestety nie istnieje...Załączę fotki jak odbiorę i ewentualnie polecę firmę lub nie ,ale że byle komu nie oddaję takich rzeczy do roboty to raczej będzie bardzo dobrze....,:girl_wacko:

Amortyzatory
Powrót