• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Spotkanie-Grill ZGorzelec!!

do mnie numer macie, jak cos robicie- piszcie. Ja juz nic nie organizuje, bo zawsze tylko pewniaki to ja, i mat147. Nikt wiecej... Reszcie nigdy nie pasuje termin.

Jesli pogoda dopisze, dnia 18.10.2014 tj. Sobota, zapraszam chetnych na spocik pod stary dworzec obok Mc'donalda. Godzina 16:30. jak do polowy tygodnia uzbiera sie z 5 osob, z checia zrobie grilla. Dzielac koszta :)

MoZna zrobic gdzie indziej grila i przyjechac z gosciami. Zapraszamy :) do środy włącznie czekam na chetnych. Saander wyslij mi swoj nr tel na pw jesli to nie problem.

pierw czytaj ze zrozumieniem chyba ze jezyka swego pieknego ojczystego zapomniales xD

No a więc ze spotkania dupa :) :P Panowie jak widzicie na moim aucie kolor bianco polare?:> bo szykuje auto do calosciowego przemalowania lub oklejenia i zastanawia mnie tak owy kolorek. Tylko mysle czy folia- lakier.

masz, krzywe zeby jak ... :DDD Oczywiscie ze mam. Pracuje w leroy przeciez... stac mnie hahahahaha:D a tak powaznie no to jeszcze mam pare oszczednosci xd

dlatego mysle. Malowanie calego auta 4000zl. Folia 3.5-4.5tys. Lakier wybral bym albo niebieski odcien, gleboka czerń lub bianco polare. Folie tylko Bianco polare bym chcial. ;p i tak mam do malowania zderzak przedni, maske, dwa blotniki+ konserwacja i malowanie progow, i te pecherzyki co to wam pokazywalem wyskoczyly. Wiec malowanie calego auta nie uniknione :p

Nad czym tu się zastanawiać - wiadomo że najładniejsza jest głęboka czerń - wystarczy spojrzeć na mojego alfika ;)

Ale nie bede jezdzil takim autem jak twoje:D haha. DUal tlumik lada dzien bedzie zamawiany ^.^ Zobaczymy co z tego wyjdzie.:) Ja chce najlepiej ta bianco polare ^>^

Jak chcesz to po flokuje Ci auto, będziesz miał przyjemne w dotyku:D Nie będziesz się bawił z malowaniem.

Czosnek zgłoś się do programu kup i zrób na tvn turbo to ci wymalują auto :D

A tak na serio to fajny kolor ale pod warunkiem że masz czarne albo białe felgi, wtedy wygląda zaje*****e ;)

Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
czarne felgi i tak bede mial. Tzn tamkie hmm. Nito czarne nito ciemne siwe. Cos pomiedzy, podobny kolor jak z BMW m5.
Night wirus bedzie kiedys moze. ;p Wyciagne ile sie da, magiczne 201koni chce :D haha moze cos zdzialam;p pokolei. Pierw musze wyglad do perfekcji doprowadzic. Potem dopiero zajme sie reszta:) Malowanie na 1 miejscu, tłumik dual+ lotka, -20mm sprezyny, felgi 17stki z q2, + listewka chromowana na klape tylnia.

Zaciski na czerwono dawaj, trochę czasu zajmie ale efekt niezły, +10 do wyglądu haha :D

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót