Zlocik Dolnyśląsk !!

Ja przyjadę, prawdopodobnie namówię żonę więc przyjadę 159. Z tym że my od razu na miejscówkę. Jak synek się obudzi to się wybierzemy. Do której będziecie tam siedzieć?

Wszystko wyjdzie w praniu pewnie :) ja po 16 znikam bo do roboty na 18:/

Ja bede + Asia, więc znak zapytania można skasować

Wysłane z mojego LG-P875 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
My z Dawidkiem się nigdzie nie spieszymy więc będziemy tak długo jak dusza zapragnie ;)

Ja przyjadę, prawdopodobnie namówię żonę więc przyjadę 159. Z tym że my od razu na miejscówkę. Jak synek się obudzi to się wybierzemy. Do której będziecie tam siedzieć?

Podejrzewam, że trochę posiedzimy gdzieś do 17

Ale Wam zazdroszczę tego zlotu. Zapowiada się fajnie. Miałem wypucować swoją czarnulę i wpaść a ona mi zrobiła taki numer,że trafiła do warsztatu:-/ Poróbcie dużo zdjęć, to przynajmiej zobaczę co straciłem:-(

Życzę Wam udanego zlotu!!! Pokażcie,że alfaholicy rządzą:-)

Kurde ja tak samo zaluje :/ nie znalazlem nikogo chetnego zeby sie zamienil za niedziele. No nic udanego zlotu ;) jednakze z wro bedzie reprezentacja wiec jest ok :D

Dzis i moja sw zrobiona na połysk :) ktoś pisal ze weźmie kompa i kabel ale dla pewnosci i ja wezmę bo tyle alf ze moze sie przydać :sarcastic:
Hahaha w razie "w" to i laweta sie znajdzie :)

Tyle Alf to laweta na pewno się przyda :lol:

Dzwoniłem dzisiaj potwierdzić rezerwację oraz zapytałem o grilla, niestety grilla w niedzielę nie organizują ani nie można rozpalić własnego.

A powiedziales ile mniej wiecej ludzi bedzie zeby byli gotowi jak zwali im sie nagle z 30 osob :-)

No przeważnie się uświadamia o takich rzeczach przy rezerwacji :D

Dzwoniłem dzisiaj potwierdzić rezerwację oraz zapytałem o grilla, niestety grilla w niedzielę nie organizują ani nie można rozpalić własnego.

Szkoda ze nie można tego grilla rozpalić... zawsze to tak fajnie też na powietrzu sobie przy nim posiedzieć. Ale co zrobić :/
Fajnie ze tyle osób będzie :)

Rozpalony z boku. Gdzies sie da. :-)

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Amortyzatory
Powrót