Widziany, Widziana, Widziani :D

Kogo czerwona Brera stała tydzień temu w warsztacie w Nieciszowie?

Piekna czarna TI 159 SW w Karpaczu.

Kogo udalo mi soe pozdrowic przez cb kolo strzegomia dzisiaj? 156 SW ?

Na calej s3 slotkalem tylko kedna alfe i to niezrzeszona... wszyscy sie pochowali;-)

piekna srebrna 159 sw na konarskiego wczoraj widziana, kolo 20:00 w zgorzelcu. Przyciemnione wszystkie szyby, felgi chyba 20 :D cacko. Blachy DBL pzdr:p

Ja tez dlatego nie machalem tylko na CB gebe darlem:-) my w poczatku drogi nad morze bylismy:-) jeszcze raz pozdrowionka:-)

Pozdrowienia dla wszystkich spotkanych Alf od zeszłego wtorku do niedzieli w okolicach Szklarskiej, Jeleniej i Karpacza ;) oraz na A4 i S8 :) od czerwonej 147 :P

Pozdrowienia dla uśmiechającej się alfistki z granatowej 166 którą wyprzedzałem na ŚOW :)
PS. nie masz lewego światła stopu ;)

Wczoraj koło 20 widziana zaparkowana 156'ka na ząbkowickiej, ramki były.

Berlina na rej. DST, felgi toory grafitowe, w środku bananowa skóra, z lpg - tyle udało mi się zapamiętać, kolor jakiś czarny/ciemny.

Pozdrowienia dla vaclawsky'iego ustrzelonego przez moja corke w dziwnowie:-)
153.jpg

Pozdrawism kierowniczke 156 szara ze skrzydlem DDZ mijana pomiedzy a4 a osiekiem - machane obustronnie. Ramki byly

Pozdrowienia dla 156 po fl, 2,4 jtd sw, która ścisnęła mnie z pod świateł koło baradronki w Świdnicy;p i tu pytanie czy 150 czy 170 bo dystans był krótki 100m chyba, pięknie się zebrała:) swoją drogą jts powinien sobie poradzić? stąd moje pytanie o moc:) No i kolejne pozdrowienia dla alfaholika też w 156stce widzianej kolo apteki pod bykami na długiej;]

Pozdrowienia dla 156 po fl, 2,4 jtd sw, która ścisnęła mnie z pod świateł koło baradronki w Świdnicy;p i tu pytanie czy 150 czy 170 bo dystans był krótki 100m chyba, pięknie się zebrała:) swoją drogą jts powinien sobie poradzić? stąd moje pytanie o moc:) No i kolejne pozdrowienia dla alfaholika też w 156stce widzianej kolo apteki pod bykami na długiej;]

Hej, 175 kucy, jeszcze bez modów. Trochę się czaiłeś podjeżdżając pod światła ;)

Amortyzatory
Powrót