Lista N. Sącz

Ja zamieniam sie alfami z belfrem by nie bylo w zyciu nudno, laska wzial sie za handel, piotrek walczy z debilami w HP, lucas_po jak i ja kmini o benzynie, kierownik skupia sie .....czyt. milosc heh, a Ty myslisz skad wziasc hajsik na kolejne mody, Paniee gdzie tu cisza a jak juz to cisza przed burza :)

Wysłane z mojego HTC One

Gniewko robi stoliki ze silnika a ja psuje alfe czyt. wgialem lekko prog uzywajac podnosnika z innego auta xd

Jeszcze niestety nie ale jak tylko bedzie opcja kupna fajnego to napewno rusze z tematem:)

Wysłane z mojego HTC One

Jaki fotel? :D ja czekam na fele ;D oj ja bym sie pochlastał jakbym GT zagiął ;D a jeszcze dzis sobie dokładke próbowałem która znalazłem w piwnicy ale chyba nic z tego;D

Paweł a czemu zamieniasz sie z Belferem? :D

W sumie tak jak auto stoi to tronie widac .. Trzeba sie schylic ;p no ale moze sie to uda jakos "odciągnąć"

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Też patrzyłem za fotelami na Alledrogo ale albo jakaś lipa albo cena jak za woły :angry: Myślę że bliżej jesieni ewentualnie w zimie przysiądę mocniej na tematem :)

Na FB widziałem, że w ENTO TC mają te dresingi do opon co Paweł_ używał Back2Black. Ktoś wie w jakiej cenie ??

Fotele od GT mam już zaklepane ale czarny alfatex. Jeśli ktoś będzie chciał to mogę jeden odsprzedać. Skórzane będę miał z anglika ale dopiero końcem sierpnia.

Panowie, u kogo w NS i okolicach polecacie zrobienie diagnostyki komputerowej? Spalanie, moc, przeplywki i inne. Chce przed wymianą rozrządu sprawdzić wszystko porządnie i się rozglądam.

cześć, powiedzcie gdzie w sączu fachowo zregeneruje wtrysk? a przy okazji ktośmiga białą 159 sw TI? gratulować wozidła!
pozdrawiam wszystkich.

Jak jeden padł to resztę też by trzeba zrobić. Pisz na PW. Mam znajomego w okolicy ze sprzętem do tego.

Ostatnia edycja:
Składam wniosek o wotum nieufności do kierownika ;) Całkowicie zaniedbuje swoje obowiązki! ;)

Amortyzatory
Powrót