150k zl to bedzie za podstawe

Lexy fajne i silnikowo tez (nowe hybrydy daja rade 300h, 450h), ale niestety bagazniki w nich to porazka... Nie nadaja sie na rodzinne auto.
Ja nie szukam typowo rodzinnego auta, ok 4 miejsca musza byc awaryjnie, ale w betach nawet cabrio maja 4 miescowki.
Lexy niestety ale mi sie nie podobaja, szczegolnie te nowe z grillem a la kombajn

Ale taka dajmy na to 428i to juz b fajna opcja (bardzo mi sie podoba nastepca trojki coupe, czyli nowa czworka wlasnie w wersji 428i) czy starsze 335i (ponad 300 konna wersje bi turbo, ktorymi mozna jezdzic eco i pocisnac jak sie chce, a jak sie dlubnie zwykly program to wychodzi cos pod 400 koni…)
Na pewno wiem ze to bedzie:
uturbiona benzyna w automacie, moc >=240 koni tym razem (dla odmiany po 3 dieslach) i na pewno ringi tym razem fabryczne

Preferowany tez xdrive, ale to zobaczymy, bo nigdy nie mialem auta z napedem na tyl wiec 4x4 na start nie jest musem.
Jakiekolwiek mody sobie odpuszcze, moze poza programem i felgami...
Ktory model to jeszcze zobaczymy, bo tu koncepcje mam rozne i tak jak w alfie na ten moment nie ma naturalnego wyboru po 159, to w bawarkach jest go sporo. Podobaja mi sie wersje coupe, cabrio, czy sedany trojki i 5piatki (choc nie potrzbeuje tak wielkiego auta jak 5tka - obserwuje co rano parkingowe zmagania sasiadow jak wstawiaja je na platformy

Na pewno nie SUV

Rybak podpisuje sie obiema rekami pod tym co napisales.
a tutaj znalazlem probke mozliwosci silnika w wersji 335i
http://www.youtube.com/watch?v=TaYu4rM6y_4
EDIT:
z coraz wiekszym zaciekawieniem przygladam sie wersji 328i F30 sport lub shadow line… turbo benzyna 245 stockowo, 6,1 do sek brzmi calkiem calkiem (mimo ze to tylko 4 cylindry) a spalanie przy tym midzio 8 w miescie, 6 trasa jak na ta moc to az sie nie chce wierzyc, ciagnie od 1,2 tys obr. dzieki 2 turbinom twin scroll, do tego 8 stopniowy automat z 4 trybami (ECO, NORM, SPORT, sport+), turbo dziury brak, waga cos 1500.
Seryjnie troche maly moment 350 ale program to poprawi

Cos mi mowi, ze wlasnie to bedzie auto docelowe i raczej jednak w sedanie…