Widziany / widziana

w środę ok 23 przy Mac-u na Lwowskiej stały 3 alfy. Zbieg okoliczności czy mieliście mały spocik? :)

Sporting widziany ja kdzis lajtowo smigal DK4 kolo 20:30 w okolicach Swilczy / Trzciany

Pozdrawiam Sportinga mijanego w środę w Nowej Dębie - wyłoniłem się zza ciężarówki.
Wczoraj natomiast latałem trochę w Rzeszowie z lustrzanką - przy okazji natknąłem się na R8, Camaro i Panamerę. Idąc jednak ulicą 3 maja usłuszałem ten charakterystyczny dźwięk, ale już niestety zwiałeś :D Może będzie jeszcze okazja zrobić jakąś sesję:)

Pawel ja to bym chcial ale Ciebie zobaczyc.Teraz to bardziej prawdopodobne,ze 4C zobacze niz Ciebie i Twoja 156:D

malo czasu, duzo pracy, a od wrzesnia to juz calkowita masakra bedzie, jakby kto chcial moja 156 to chetnie zamienie na SW :)

Panowie wiem ze nie ten dział i od razu przepraszam za OT ale tutaj wiecej ludzi zagląda
Potrzebuje namiary na kogoś kto moze mi załatwić różnego typu dokumenty...
Proszę o info na PW - nie tutaj
Z góry dzięki i prosze o nie komentowanie mojego postu

Pozdro dla kolegów ze 156 spotkanych przed 19 na skrzyżowaniu Dąbrowskiego i Batalionów. I dla kolegi z czarnej GT spotkanego 4 sekundy później też pozdro :D

Czarna Brera z czerwonym srodkiem na KDA z ramkami dzis na rondzie(Kraszewskiego/Piaski w Dębicy.Nie wiem czy odmachane.Ja reke podnioslem.Mrugnalem awaryjkami ale zero reakcji.Jechales za mna do ronda pod Duchem

Pozdrawiam kierownika srebrnej 156 sedan z klubowymi ramkami i żółtą buźką na klapie. Machane, mrugane i brak reakcji :P

Amortyzatory
Powrót