adialfaholic
Nowy
Witam jestem tu swiezy i od niedawna posiada moja perełke mam mały problem poniwaz schodzi mi lakier z grilla ten ala chrom czy ktos wie jak sobie z tym poradzic czym to pomalowac itd?pozdrawiam
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
schodzi mi lakier z grilla
Moim zdaniem nie ma sensu co sezon odmalowywać grilla, i tak od ognia i gorąca farba odejdzie, i tak. Można też co roku kupować tani, mały, nowy, ale to też na sezon max.. Najlepszym rozwiązaniem i oczywiście najdroższym, jest zakup porządnego grilla nierdzewnego, starczy na lata i będzie tylko "przypalany" a nie zardzewiały i ze złażącą farbą.
Co brałeś?![]()
Ja sobie Łukaszu nie wyobrażam ostatniego grilowania w terenie ze smakiem farby w ustach, aromacik denaturatu był aż nadto kojący. Moim skromnym zdaniem porządnie umyć i polerka lekko ścierną Tempo co 2kg upieczonego produktu.Nie, jeszcze nie brałem, ale ciągle szukam jakiegoś fajnego, małego z nierdzewki, bo zawsze to wygodnie i w bagażnik złapać - ze znajomymi w plener kiełbaskę usmażyć, można też murowańca kupić/postawić ale trochę to niepraktyczne.