Widziany, widziana, widziani

Pozdrawiam kolegę w czerwonym spiderze, przed 13:00 na Mieszka I !
W ostatnim momencie odmachnąłem ;)

attachment.php

BANG BANG !
Zastrzelona !
Podleśna Gostyń ! :)

Załączniki

• 27042014771.jpg
    27042014771.jpg
    139.9 KB · Wyświetleń: 328
Pozdrowienia dla kolegi z 156 oramkowanej rej. chyba GBY**** widzianego dziś w Luboniu na rondzie około 14:30 :)

Pozdrawiam kolegę w czarnej GT, który jechał za mną w korku na Żeromskiego. Pomachane, odmachane:)

krótka przejażdżka wczoraj po Hetmańskiej z Ruzweltem. 2x alfa 145 . Pozdrawiam :)

Również pozdrawiam. Wracałem z wypadu majowego z ziemi kłodzkiej :)

Wytapatalkowane z SGS2

No ja jutro Ziemie Kłodzką odwiedzam :haha:

aaa i jeszcze wczoraj pod Inter? albo bricomarche nie pamietam co to jest w Gostynie stała sobie dumnie 156 z antena CB i mam wrażenie, że z ramkami własnie

Proxi jeszcze nie wiem - na razie tylko plany. Wieczorem się na coś pewno zdecyduje ;)
Sokół - pisałem kiedyś, że dość często się poruszam tą trasą ;) ale bez wolnego czasu na postój ;)

W czwartek to akurat każda minuta była na wagę złota :D i gdyby nie radiowóz za którym się ciągnąłem prawie od Śremu to bym pewnie miał chwilę :D

W czwartek to akurat każda minuta była na wagę złota :D i gdyby nie radiowóz za którym się ciągnąłem prawie od Śremu to bym pewnie miał chwilę :D
za tymi ze Śremu lepiej się ciągnąć , bo są pii pii pii itd - ciężko coś wyprosić w razie W :/
to na powrocie zapraszam :D

Pozdrowienia dla kolegi z 156sw PJA ***** widzianego dzis kolo M1 :) machane, mrugane ale w lusterko nie spojrzal :)

Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk

Pozdro dla kolegi w srebrnej 147 w dieslu na tristarach, który przepuszczał mnie wczoraj na pasach na św. Marcinie (byłem pieszo) :).

Amortyzatory
Powrót