Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ja pierdziu. Wlodek przechodzisz sam siebie. Moje slowo Ci nie wystarczylo? To wkurw...eś jeszcze mnie, ze sprawdzasz czy mam racje.
Szukaj nastepnym razem pomocy gdzie indziej.
...wyslane z blendera zelmer...
czytalem pare pierwszych stron, i doczytalem cos o tym, ze jesli auto ciagnie normalnie, tzn pomiedzy 2500-3000 rpm to nie ma sensu zaslepiac EGR-u, czy to prawda?
Co oznacza solidna wypowiedź o zaślepieniu EGR ? Przecież tu wszystko pisze.
Witam. Chciałbym wyczyścić zawór EGR w swojej Alfie. Silnik 1.9 JTD V8 i kompletnie nie wiem od czego zacząć. Na forum jest pokazanie ze zdjęciami lecz to inny silnik. Czy mogły mi ktos pomóc w tym? Jeżeli to możliwe proszę o zdjęcia z opisem. Z góry dzięki
Kupujesz to http://allegro.pl/191-zaslepka-egr-jtd-1-9-8v-2-4-10v-fiat-alfa-kpl-i4182750912.html i montujesz na stronce masz instrukcje gdzie zamontować na luzaku bez kanału z piwkiem w 1 godzinke dasz rade. Wycinac EGR z tego co pamietam nie musisz bo to 8V ja jeżdżę i nie ma błędu.Witam. Chciałbym wyczyścić zawór EGR w swojej Alfie. Silnik 1.9 JTD V8 i kompletnie nie wiem od czego zacząć. Na forum jest pokazanie ze zdjęciami lecz to inny silnik. Czy mogły mi ktos pomóc w tym? Jeżeli to możliwe proszę o zdjęcia z opisem. Z góry dzięki
Bo ty kolego nie masz CF2Ja też myślałem, że nie trzeba. Ale kilka razy wszedł na obroty i potem na wolnych obrotach wywalił mi błąd.
No mi jeszcze nie wywaliło błędu w ten sposób. Zobaczę na komput. Programowa jak usuwa się egr.