[155] Rozmowa/dyskusja/pytania

Haaaa, przypomniałem sobie temat i pierwszy raz szukajka zadziałała :D , chociaż syfu nie będzie!! Koledzy pytanie nigdy w alfie na stalówkach nie jezdziłem, i stąd pytanie postanowiłem zimówki wrzucić na stalowe felgi, jaką długość mają śruby, naturalnie od aluminiowych są zbyt długie a mi mierzyć się nie chce chyba że będę musiał. 12X1,25x???? Pozdrawiam

Nie przekrzykujcie się bo nie wiem kogo słuchać ..... (ugryzę się w język)

Michu leniu jeden a nie łaska zajrzeć do manuala:D

Dzięki Andrzej :) zapomniałem, że istnieje, wg manuala 43mm niby całkowita długość. Powodzenia

najkrótsze śruby jakie widziałem w tym modelu to 37mm na mały stożek

Jeszcze byście płakali!!
Zresztą na pewno pojawiłby się wątek o tym zdarzeniu w hajdparku :D

Panowie może ktoś wie co to za dokładka na zdjęciu poniżej? Szukałem na forum tematu, nawet znalazłem ale wszystkie linki i foty wygasły i nie wiem do końca o czym była tam mowa. To jakiś oryginał czy coś może od jakiejś firmy produkującej bodykit? Spotkałem się już parę razy z nią na zdjęciach ale nic poza tym :( Może ktoś wie coś na jej temat :)
1851.jpg

Ostatnia edycja:
Łukasz,powiedz mi,czy q4 też ma węższą tylną oś jak zwykłe 155?
O kurde teraz to mnie zaskoczyłeś.Nie wiem przyznam szczerze.Wiem,że śruba na tylnym wahaczu jest dłuższa,bo tak pisano tu na forum więc możliwe,że coś jest na rzeczy.A co Cię wzięło na takie przemyślenia?

Przód rozstaw kół 1496
Tył rozstaw kół 1438

Ja zapodałem dystanse na tylną oś po 15mm i tego tak nie widać

Amortyzatory
Powrót