Spotkanie w Pile???

Witam!
Mimo iż tutaj coraz rzadziej zaglądam to pozdrawiam wszystkich!Jeszcze trochę i mi się zrobi nieco luźniej w pracy to wyskoczymy na niedzielną kawkę:)

niedzielnej kawy to nie było ze 2 mce. ale cos mozecie zrobic najlepiej w tej knajpie po młynie

Nie będe wdawał się w przepowiednie byłego alfoholika, ja narazie nie mam czasu miedzy innymi przez prace mam jeden dzien wolny i odpoczywam. A ostatnio bylem u buszmena i dawida.

Uuu.....panie, pan to chyba zagranicą długo byłeś ;) spotkania to już wieki nie było. A jutro jeszcze F1. Mnie nie będzie.

Dziekuje bardzo za zyczonka.A na torta jak najbardziej zapraszam, daj tylko dzien wczesniej znac zebym zdazyl upiec (czyt. kupic) Jesli ktos jeszcze chce sie przylaczyc do Andrzeja to zapraszam.

Wybieracie się?... :)

4.jpg

gdzie stajesz w polczynie??przy głownej dwupasmowej? pracuje w polczynie i zastanawialem sie czy to Twoja przy drodze

gdzie stajesz w polczynie??przy głownej dwupasmowej? pracuje w polczynie i zastanawialem sie czy to Twoja przy drodze

Stoję w różnych miejscach w Połczynie, zależy od potrzeby ;) Czasami stoję na chwilę przy dwupasmówce w okolicach Polomarketu jak robię szybkie zakupy.

Amortyzatory
Powrót