• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

Summer Cars Party

Ja też jadę w sobote. Ruszam ok 8 rano z Chrzanowa na kilka aut, ja swoją Alfa a kumple swoimi, tak że może Cię Ishan spotkam gdzieś na miejscu

Lotek jak sie spotkamy to chcialbym Twoje v6 zobaczyc :)

Ostatnia edycja:
Nie widzę problemu:P mam nadzieję że pogoda dopisze już jutro to będzie cały dzień przy Alfie i picowanie

Jak znajde to złomowisko to podejde się przywitac

i bylem i bylo fajnie :) kilka alfa tez widzialem, min Lotka (ale Ciebie nie znalazlem), alfe kolegi Ilnic i kilka innych. I pozdr dla kolegi wlasnie chyba fire998 :) bo kurde pamiec zawodna i dalej nie pamietam nicka :P fajnie bylo poznac i dzieki za fotki i mozliwosc obejzenia belli :)

A no bo my z chłopakami i poszliśmy w trase. Choć później byłem obok auta. Też byłem w sobote i niedziele, nie było źle choć wczoraj troche gorzej niż sobota. Alf kilka widziałem również min P4 Gopcia i jeszcze kilka bez ramek.

Ja tez bylem bylo spoko. We Wrak Race brala udzial Alfa 155 w Twin Sparku jakos panewki nie poszly :P Pozdrawiam kilku kolegow z Alfaholikow troche tych alf bylo bylo warto.

Fajna blondyneczka(policjantka) stała przy policyjnej alfie :D trochę z nią pogadałem, w sumie wożą się na 1.8 turbo także mają co przycisnąć. Było fajnie, choć niestety mogłem być tylko od 11 do 15 ;/ ale tego już nie byłem w stanie przeskoczyć. Najlepsze zapewne mnie ominęło :(

Jakies foty porobiliście?
Mnie w tym roku terminy nie pozwoliły :(( Rok temu nas trochę było... :)

i bylem i bylo fajnie kilka alfa tez widzialem, min Lotka (ale Ciebie nie znalazlem), alfe kolegi Ilnic i kilka innych. I pozdr dla kolegi wlasnie chyba fire998 bo kurde pamiec zawodna i dalej nie pamietam nicka fajnie bylo poznac i dzieki za fotki i mozliwosc obejzenia belli
również pozdrawiam :)

Amortyzatory
Powrót