Czarny_28
Aktywny
- Auto
- AR 159 SW, Progression, Nero Oceano, 1.9 JTDm 16V, 2006r.
sm00q to byles Ty pod Neonet dzis ok.17:30??Za pozno sie skapowalem.Pozdrawiam
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dzięki i również odpozdrawiam niestety Cie nie namierzył mój słaby wzrok rano lub przemęczony po południuCzym leciałeś?
sm00q to byles Ty pod Neonet dzis ok.17:30??Za pozno sie skapowalem.Pozdrawiam
Pozdro dla Niskiego spotkanego w Rzeszowie pod realem jechaliśmy razem aż do Boguchwały (ale mi uciekł) i Małego widzianego bodajże w Baryczce, pomachane pomrygane.
- - - Updated - - -
i jeszcze pozdrawiam kierownika niebieskiej 156 SW FL która stała koło 2 pod piwiarnią warki koło rynku w Rz.
tak to ja.Za pozno zauwazylem ze machnales.Nawet moja zonka mi mowila ktos ci machal w alfie hahaha.Rowniez PozdrawiamPozdrawiam kierownika 159 widzianego przed chwilą na Krakowskiej. Czarny, to byłeś Ty?Machane
![]()
no widzisz patrzylem po felgach czy to Ty,a jak zobaczylem to juz bylo za pozno.Bylo pod slonce i nie bylo nic widac przez szybeTak to jest jak się looka na felgi a nie na kumpla
Tak, to byłem ja
Pozdrawiam
Jest propozycja wypadu do Rymanowa więc można by zrobić przy okazji Brzozów i quady. Zobaczymy jak się temat rozwinie. A ja panie kursowałem ostatnio do krosna po dwa razy w tygodniu.Również pozdrawiam a gdzie Cie w tamte strony wywiało kiedy zaczynamy sezon quadzikowy ??
Również pozdrawiama gdzie Cie w tamte strony wywiało
kiedy zaczynamy sezon quadzikowy ??
pozdrowienia dla Maćka, który mrugał mi awaryjnymi jak kuśtykałem do domu dzisiaj wieczoremmam nadzieję, że widziałeś łapkę w górę ?
![]()
nie zauważyłem, ale następnym razem się przyjrzęWidziałemTylko mi sie wydawało, że poważnie tropiłeś węża t.zn. wstawiony byłeś i to nie mało
Niech będzie że kuśtykałeś
Zauważyłeś, że na Jimnym z tyłu pojawiły się ramki forumowe?