Widziany / widziana

Dzięki i również odpozdrawiam niestety Cie nie namierzył mój słaby wzrok rano lub przemęczony po południu:P Czym leciałeś?

Od dłuższego czasu przemieszczam się ekologicznie :) rowerem. A widuję Cię w tym japońskim potworze rano, za każdym razem na moście, na Lwowskiej.

Pozdrowienia dla kierownika czarnej 156 SW spotkanej wczoraj około 15.15 w Tyczynie. mrugane, machane, - odmachane.

Pozdro dla Niskiego spotkanego w Rzeszowie pod realem jechaliśmy razem aż do Boguchwały (ale mi uciekł) i Małego widzianego bodajże w Baryczce, pomachane pomrygane.

- - - Updated - - -

i jeszcze pozdrawiam kierownika niebieskiej 156 SW FL która stała koło 2 pod piwiarnią warki koło rynku w Rz.

pozdrowienia dla zielonej AR 156 rej SZY widzianej koło Graffici dzisiaj ok.14, pomachane - odmachane :)

Pozdro dla Niskiego spotkanego w Rzeszowie pod realem jechaliśmy razem aż do Boguchwały (ale mi uciekł) i Małego widzianego bodajże w Baryczce, pomachane pomrygane.

- - - Updated - - -

i jeszcze pozdrawiam kierownika niebieskiej 156 SW FL która stała koło 2 pod piwiarnią warki koło rynku w Rz.

Również pozdrawiam :D a gdzie Cie w tamte strony wywiało :D kiedy zaczynamy sezon quadzikowy ??

Pozdrawiam kierownika 159 widzianego przed chwilą na Krakowskiej. Czarny, to byłeś Ty? :) Machane :)
tak to ja.Za pozno zauwazylem ze machnales.Nawet moja zonka mi mowila ktos ci machal w alfie hahaha.Rowniez Pozdrawiam:D

- - - Updated - - -

Tak to jest jak się looka na felgi a nie na kumpla ;)
Tak, to byłem ja :)
Pozdrawiam
no widzisz patrzylem po felgach czy to Ty,a jak zobaczylem to juz bylo za pozno.Bylo pod slonce i nie bylo nic widac przez szybe:D

Również pozdrawiam a gdzie Cie w tamte strony wywiało kiedy zaczynamy sezon quadzikowy ??
Jest propozycja wypadu do Rymanowa więc można by zrobić przy okazji Brzozów i quady. Zobaczymy jak się temat rozwinie. A ja panie kursowałem ostatnio do krosna po dwa razy w tygodniu.

Również pozdrawiam :D a gdzie Cie w tamte strony wywiało :D kiedy zaczynamy sezon quadzikowy ??

Mały ogarnij quady trochę wcześniej niż w pażdzierniku to ja też chętnie wpadnę:) Tylko 14-15.09 mam zajęty i 21.09. również reszta mi pasuje:D

Pozdro dla kierwonika 156 w blue cosmo na blaszkach RLS widzianego w środe w ok 16.30 w miejscowości "Uherce"

Pozdrawiam ziomeczka w 156SW na ramkach, ktorego mijalem na moscie zamkowym 06.09.13r okolo 16 :) trabilem i byla raczka :D

pozdrowienia dla Maćka, który mrugał mi awaryjnymi jak kuśtykałem do domu dzisiaj wieczorem :) mam nadzieję, że widziałeś łapkę w górę ? :D

pozdrowienia dla Maćka, który mrugał mi awaryjnymi jak kuśtykałem do domu dzisiaj wieczorem :) mam nadzieję, że widziałeś łapkę w górę ? :D

Widziałem:P Tylko mi sie wydawało, że poważnie tropiłeś węża t.zn. wstawiony byłeś i to nie mało:P Niech będzie że kuśtykałeś:P Zauważyłeś, że na Jimnym z tyłu pojawiły się ramki forumowe?

Widziałem:P Tylko mi sie wydawało, że poważnie tropiłeś węża t.zn. wstawiony byłeś i to nie mało:P Niech będzie że kuśtykałeś:P Zauważyłeś, że na Jimnym z tyłu pojawiły się ramki forumowe?
nie zauważyłem, ale następnym razem się przyjrzę :P coś tam % wypiłem, ale bardziej spowodowane było skręconą kostką i brakiem możliwości zginania kolana :D

Pozdrowienia dla czarnej 156 RRS, niestety bez ramek, za którą jechałem po 14 Rzeszowską w Dębicy. Znaki rozpoznawcze czerwona skóra i felgi Tristary.

Wysłane z mojego LG-E610 za pomocą Tapatalk 4

Pozdrowienia dla czarnego sedana 159 na felgach dotz widziana pod Nomi w Dębicy ok.17(blaszki RRS)

- - - Updated - - -

Pozdrowienia dla czarnego sedana 159 na felgach dotz widziana pod Nomi w Dębicy ok.17(blaszki RRS)

Pozdro dla Alfy kolegi "maly2030" widzianej dzisiaj praktycznie całe popołudnie jak stała na ul. Lisa Kuli naprzeciw Grafikim; dla właściciela również podro i oby do zobaczenia:D

Amortyzatory
Powrót