Pakiet Zender'a

1800 ? ..to jakaś podwyżka była ? :rolleyes: ;)

Podawałem wczesniej cenę 1300zł bez spoilera ..ze spoilerem pewnie ok 1600zł. Pełna cena to 2500zł w sklepie, więc będzie to rabat ok. 36%.

Jeśli ktoś byłby chętny, proszę z jakimś przynajmniej tygodniowym wyprzedzeniem dać znać.. bo troche mamy poślizgi aktualnie z realizacją zamówień.. chyba wiosnę ludzie poczuli.. :)

Dzisiaj pierwszy spoiler na klapę został wyjęty z formy.. i pasuje do pokrywy bagażnika dokładniej niż oryginał.. tak więc etap robienia form bodykitu Zendera do 166 uważam za zamknięty.. :)

Mam nadzieję że się pochwalisz jak to wygłada. Najlepiej na aucie ;) także czekamy na prezentacje :D

Ehh.. trochę kompletów poszło, ale nie pomyślałem o poproszeniu o fotki.. Postarm się przy najbliższej okazji zdobyć, choć w sumie nie będą różniły się od oryginalnego zestawu.. :)

Musisz koniecznie fotki wstawić. Ten pakiecik to absolutny rarytas i trzeba to ogłaszać wszem i wobec, że jest dostępny. !

Cena bez zmian - 1300zł bez spoilera ..ze spoilerem pewnie ok 1600zł. Oczywięcie fakturę mogę wystawić jak ktoś potrzebuje..

Co do fotek, to jak tylko wysępie od jakiegoś klienta, to wrzucę.. :)

No nie wiem , żeby zlewać dział 166 na najwiekszym forum AR w PL, będąc jednocześnie forumowiczem i producentem tych dokładek (mariuszautods) . Brak real foto nawet na ich stronie tylko kopie ori zenderów.
Chyba, że nakładki nie potrzebują reklamy z racji bardzo dobrej sprzedaży/wstyd je pokazać*

*-niepotrzebne skreślić:)

a co w tym trudnego? Oczyść dokładnie klejone powierzchnie, odtłuść benzyną ekstrakcyjną, dobrze przymierz. Jak chcesz dla pewności możesz od spodu złapac dokładkę kilkoma wkrętami o ile ich nie będzie widac. Oczywiście przed tym na całą dokładkę nałóż klej do szyb w miejscu łączenia. Tylko uważaj, żeby go nie wycisło na zewnątrz bo będzie duży problem jak sie coś upaćka, żeby to doczyścić. Wkręty są o tyle dobre, że nie bedziesz musiał trzymac dokładki zanim klej jako tako złapie.

Witam drodzy parafianie! :beer:

Jako iz pakiet Zender to święty grall :joyman: i marzenie wielu swiadomych posiadaczy 166, w ramach ogłoszeń duszpasterskich pragne poinformowac, że pierwszy zestawik z AUTO DS został zamówiony przez kolegę krispl. I właśnie do niego jedzie. JAk juz dojedzie kris obiecał, że go nam pokaże w swoim wątku w dziale NB (link ponizej) :congrats:

http://www.forum.alfaholicy.org/nasze_belle/74694-alfa_romeo_166_q2_krispl-20.html

Polecam śledzić wątek, bo kris obiecał, że wklei sporo fotek zestawu, co napewno wpłynie na promocje tego towaru na naszym forum i kto wie, może jeszcze ktoś spełni swoje marzenia. Sam jestem mega ciekawy jakości wykonania i samych szczegółów tego zestawu :joyman:. Mam nadziej, że nie tylko ja :beer:

Szkoda, że mariusz z auto DS tematu nie promuje:(( no ale i tka mega szacun za to , że ruszył temat.

Ostatnia edycja:
No poczekamy, zobaczymy... Jestem dobrej myśli, pewnie będzie wypas! Krisek ma auto w moim kolorze, moja bedzie wiec wygladac tak samo (poza kołami) :D Pewnie się zakocham i trzeba bedzie odkładać kasę :P

Z optymizmem radzę poczekać do czasu aż dotrze do mnie pakiet. Oczywiście mam nadzieję że nie zostanę zrobiony w bolo :) Mariusz nie promuje bo chyba jeszcze wypoczywa na urlopie. Jeśli wszystko pójdzie sprawnie to oczekuje kuriera śr-czw i wtedy wrzucę zdjęcia. Mam nadzieję że się nie zawiedziemy bo przyznam szczerze że żadnej realizacji AutoDS nie widziałem.

Amortyzatory
Powrót