Widziany, Widziana, Widziani :D

Pozdrowienia dla Velandil'iego ;) Tym razem mijaliśmy się w Siechnicy ,dzisiaj przed 8.Jechałem czerwonym Mito ,zauważyłem w ostatniej chwili ;)

SIECHNICACH:) Czegoś takiego jak Siechnicy to nie ma, jest za to EC Czechnica :)

A ja pozdrawiam Alfaholika mijanego w niedzielę tuż przed 18tą na obwodnicy Opola:) jechałam czarną 156tką bez ramek w stronę Wrocławia, łapka była.

Pozdrawiam tez Alfaholika,stojącego w niedzielę ok 18tej w korku do wahadełka na moście na obwodnicy Opola, który niestety nie zauważył mnie bo był zajęty rozmową:)

- - - Updated - - -

Pozdrowienia dla odwaznego kolegi, ktory widziany byl jako TAXI- nie pamietam jaka korporcja.
Pod szpitalem na kamionkach.
AR 166

Ja ostatnio często widuję zieloną chyba w kolorze Verde Acero 156tkę służącą za taksówkę, korporacji również nie pamiętam;/

poprawione ;P swoją drogą widuję często Twoją Nero Metallico jak wiozę małego do przedszkola. Stoi na osiedlu nieopodal żabki ?To 165 km to po jakimś małym chipie?

pozdro

poprawione ;P swoją drogą widuję często Twoją Nero Metallico jak wiozę małego do przedszkola. Stoi na osiedlu nieopodal żabki ?To 165 km to po jakimś małym chipie?

pozdro

Pod plazem stoi klekoczący diesel kogoś innego:) Aczkolwiek prawdopodobnie nie w Nero Metallico a w samym Nero. Moje oko "znawcy" tak uznało.
Moja Nero Metallico stoi na Grabskiego :)

Nie te 165 km to norma. JTSy 2.0 tak mają. Aczkolwiek ostatnio u pewnego maniaka usłyszałam że rzekomo przód mam sprzed lifta a wnętrze już po lifcie;/

no tak masz Benzynę.... zgadza się ..;) Czyli wychodzi na to ,że przed liftem wnętrze było better ?:)

Wracamy do tematu :P

Widziana czarna SW przed FL na starym Lubinie:) ok.18:45
Pozdrawiam

no tak masz Benzynę.... zgadza się ..;) Czyli wychodzi na to ,że przed liftem wnętrze było better ?:)

Better jest po lifcie:) Bynajmniej z wyposażenia:)

Już koniec OT

Wracając do tematu pozdrawiam właściciela czarnej 159 (chyba SW) stojącej często ( teraz też) na Staszica pod nr 8 A-E:) Widzę bellę często z okien sypialni:)
No i srebrną 159 tkę ( lub156 - nie pamiętam dokładnie modelu) stojącą w okolicach różowej i pomarańczowej świnki piggy na Zielonym Pagórku ( przepraszam za świnkę - ale te budynki tylko z tym mi się kojarzą:D)

A i pozdrawiam właściciela czerwono-bordowej 156ki z Lubina która machała mężowi ( jechał czarną 156tką na blachach DWR586xx) - mąż nie zdążył odmachać bo był pozytywnie zdziwiony bo to mi zazwyczaj zdarzają się spotkania z Alfaholikami:)

Ostatnia edycja:
Widziana czarna 156 2.4 JTD na ONY - najpierw przy wyjeździe z Opola (widziałem rąsia była, ale za późno to ogarnąłem bo akurat tam skręcałem pod ten bar) i kilka minut później na światłach Partyzancka/Wrocławska :D
Pozdrawiam :D

Ekierto widziany po godzinie 16 na ulicy Ozimskiej, pewnie wracający z pracy:D Neiss widziany w karcznie Bida w Opolu po godzinie 16, pewnie obiadek wcinał:D

Dziś (a właściwie już wczoraj) o 11:13 :D koło Galerii Dominikańskiej widziana bardzo ładna, ciemna 156FL na blachach DJ, z ramkami :) Pozdro ! :)

Pozdrowienia dla Velandil'iego ;) Tym razem mijaliśmy się w Siechnicach ,dzisiaj przed 8.Jechałem czerwonym Mito ,zauważyłem w ostatniej chwili ;)

Pozdro! Nie pamiętam czy Ci machałem, ja z pracy wracam z reguły jak na autopilocie :)

Ja rano widzialem ciemna 147 na miescie kolo placu slowianskiego :)

To być może była moja żona :D Mówi, że też widziała jakąś Alfę ale nie zauważyła ramek. Kazała przesłac całusy :hmmmm2::confused:

Czyja to ppiekna mito na WJ na ramkach czerwona z boxem dachowym widziana dzisiaj na drodze z legnicy do złotoryi ;)
jechalem astrą wiec nie bylo jak zamachać :D

Pozdrowienia dla kierowcy białej, oramkowanej 33 na DKL, widzianej w okolicach Zwierzynieckiego we Wrocławiu we wtorek.

Pozdro dla kierownika czarnej 6 widzianej na a4 pomigane pomachane

Czarna GTV widziana dzisiaj koło godziny 5:30 w Karczowiskach na ramkach klubowych. Za późno się zorientowałem i nie zdążyłem odmachać! Pozdrawiam ;)

Amortyzatory
Powrót