Coroczny grill na Kopcu

;) jak nie drzwiami, to oknem
dobra, bo się off-topic robi i zaraz będą o nas źle gadać :P
będę się starał przyjechać, bo mam ochotę na wuszta z grilla, a najlepiej z ogniska

spoko, OT mile widziane, wszedzie mozna wiec i tu tez, tylko mi mięchem nie rzucać.

spoko, jak bedzie zimno to jakąs fojerke sie zorganizuje, ale patrzac za okno mam pewne obawy, czy lato zawita??

materiał na fojerke jest... na dzień dzisiejszy nie stoi nic na przeszkodzie co by się pojawić :)

Jeszcze nie byłem na kopcu, więc może i ja jak będzie pogoda :)

Jak już nadmieniłem w innym temacie, z przyjemnością się wkręcę, no i z radością poznam ludzi, którzy może nieco nieco mnie nauczą ;) na kopiec mam blisko, ino że jak śnieg nie stopnieje to z tego kopca będziemy na sankach zjeżdżać XD

da radę, ale jak nie masz w sankach air-bag'ów to przyziemienie u podstawy kopca może być dość widowiskowe :D

powinno dać radę :)

Pzdr
Robal a czym teraz przyjedziesz ??? Ty mosz synku komis jakiś czy srosz pieniędzmi co tak fury zmieniosz:P Pojezdził chwila tym slicznym Z350 za miech przylecioł Subaru Imprezom . Teraz Robal zawstydzi nawet turbodymomena i przyjedzie górskim:D albo Lambo hehehe

Robal a czym teraz przyjedziesz ??? Ty mosz synku komis jakiś czy srosz pieniędzmi co tak fury zmieniosz:P Pojezdził chwila tym slicznym Z350 za miech przylecioł Subaru Imprezom . Teraz Robal zawstydzi nawet turbodymomena i przyjedzie górskim:D albo Lambo hehehe

E tam zmienia, dziecko przyszło na świat to musiał kupić większe rodzinne auto :) Subaru nadawało się idealnie na to :D he he he

zwykły 4 drzwiowy sedan :lol:
a te STI to taki pic na wode :sarcastic:

1 maj, to wypada środa, ja raczej wątpię, czy dam radę. Dopiero wieczorem byłbym wolny. Nie lepiej zrobić to w sobotę, kiedy większość ma wolne?

A 1maja to niby wiekszosc pracuje? Po mojemu to swieto czyli nawet bardziej wolne niz sobota

A 1maja to niby wiekszosc pracuje? Po mojemu to swieto czyli nawet bardziej wolne niz sobota

Może Proxim "uprawia wolny zawód" i ma wtedy największy ruch w interesie:) . Może pracuje w służbie zdrowia i ma dyżur . No albo jeżdząc swoim "Alfonsem" jest alfonsem:P:P:P ehhehehe ( jak trafiłem to może jakieś karty vipowskie dla kolegow??? hehehe ( żart )

Amortyzatory
Powrót