Irlandia, laczmy sie ::P

Czester

Wziolbym te lampy ale koles jest nieslowny, od grudnia obiecuje ze pokaze na aucie i lipa dalej z tego jest. Teraz napisal cos ze nic na najblizsze tygodnie nie bedzie robil. Niech chociaz pokaze je na aucie i zrobi jedna partie. Nie mam nic na podmianke. Sprzedalem lampy tyl z tej srebrnej.

Sprawdz plyn koniecznie, jak masz plyn to pewnie czujnik klockow, a jak nie to dolej i bedzie po sprawie. Mogly sie tez zapowietrzyc z braku plynu, w razie czego moge wziac zestawik do odpowietrzania na zlot i zalatwimy to w pare minut.

Mam tez FESa jakby ktos chcial sie podpiac pod kompa i pokasowac bledy itp. tylko moj laptop trzyma na baterii 10min wiec ktos musialby wziac laptopa.

Cool-Kid

Zaciski beda pasowaly z tego co widze wszystkie 156 - 166 mialy to samo z tylu. Napisz mi tylko jeszcze z jakiej 156 one sa 1.6/1.8/2.0 ? Bo na 99% sa okej ale zawsze warto sie upewnic.

Ostatnia edycja:
fifthgear
jutro ogarne sprawe z hamulcem, martwi mnie ze bede na zlocie bez listwy:(
nie moge tez zapomniec tych czesci dla ciebie:rolleyes:,

jeszcze musze zdecydowac z lucasem+3 ktora droga jedziemy?

fifthgear
jutro ogarne sprawe z hamulcem, martwi mnie ze bede na zlocie bez listwy:(
nie moge tez zapomniec tych czesci dla ciebie:rolleyes:,

jeszcze musze zdecydowac z lucasem+3 ktora droga jedziemy?

Jeśli mi się uda pojechać, to też będę jechał przez Athlone

Spoko :D To daj znać jak będziesz wiedział o której będziesz wyjeżdżał to wpadnę do ciebie i ruszymy razem :P Najwyżej machniemy kawę przed wylotem :D

Czester

Wpakuj listwe do samochodu, powinna wejsc przez ten otwor do nart to zamontujemy ja na zlocie. Nie trzeba nawet auta podnosic, a roboty jest na 20 minut. Albo zajedz do mnie po drodze to ci to zrobie ! szczerze to nawet mam 4 listwy;) ale nie wiem czy twoje nie lepiej wygladaja w razie czego wez, a bedziesz mogl tez podmienic na ktoras z moich jak ci sie lepiej spodoba;)

W sumie to jakieś 700km mi wyjdzie jeśli najpierw skoczę do Kill a później do Ennis, hmm jeszcze to przemyślę :P troche kaski pójdzie na papu :P

Czester

Wpakuj listwe do samochodu, powinna wejsc przez ten otwor do nart to zamontujemy ja na zlocie. Nie trzeba nawet auta podnosic, a roboty jest na 20 minut. Albo zajedz do mnie po drodze to ci to zrobie ! szczerze to nawet mam 4 listwy;) ale nie wiem czy twoje nie lepiej wygladaja w razie czego wez, a bedziesz mogl tez podmienic na ktoras z moich jak ci sie lepiej spodoba;)

brzmi rozsadnie i nawet podoba mi sie ten plan!!

- - - Updated - - -

W sumie to jakieś 700km mi wyjdzie jeśli najpierw skoczę do Kill a później do Ennis, hmm jeszcze to przemyślę :P troche kaski pójdzie na papu :P

spoko panie kierowniku, ja volviakiem dziennie potrafie trzepnac 500 to alficzka sama przyjemnosc te 700!:P

No 700km zrobic po IE to nie takie hop siup;) wkoncu nie bardzo jest gdzie tutaj jechac hehe;)

- - - Updated - - -

brzmi rozsadnie i nawet podoba mi sie ten plan!!

- - - Updated - - -

Numer moj masz, mozesz wpadac kiedy chcesz, do zlotu jeszcze chwila wiec nie ma paniki:) Spotkamy sie albo wczesniej u mnie albo na zlocie, jak tam ci sie uda wczesnie wyjechac i do mnie dojechac.

Dlatego tak ode mnie ja ciołem do Athlone przez Cavan raz,że droga do dupy,ale ciagle przez jakieś wiochy a przez Dublin niewiele dalej a cały czas praktycznie Motorway :)

- - - Updated - - -

Robert mi odpisal ;) jezeli ktos bedzie jechal przez Dublin to dajcie znac ;)
Dotrzyma nam towarzystwa razem z Justyną?

Amortyzatory
Powrót