henieq
Nowy
Kto dziś we Wrocławiu mi machał z szarej 156 ?![]()
Ze srebrnej to mogłem być ja
Jako że mało alf rozpoznaje klubowych, to macham do wszystkich, no i czasem patrzą na mnie jak na wariata... a czasem nie
Pozdrowionka
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Kto dziś we Wrocławiu mi machał z szarej 156 ?![]()
Ekierto widziany koło stadionu kolejarza opoleWidzę że alu zmieniłeś na 18"
MożliwePozdrawiam kierowcę Alfy 156 na rejestracji DZA mijanego w niedzielę wieczorem w okolicach Karkonoskiej. Prawdopodobnie Baruś jechał do Wrocka?
Ze srebrnej to mogłem być ja
Jako że mało alf rozpoznaje klubowych, to macham do wszystkich, no i czasem patrzą na mnie jak na wariata... a czasem nie
Pozdrowionka
Dziś po 11 widziany prawdopodobnie Lord1988_rr, ale mam co do tego wątpliwości.
Srebrna 166 przed FL z antenką od cb radia na klapie na skrzyżowaniu Partyzancka/Wrocławska.. więcej szczegółów nie widziałem, ale na 97,54 % była z tyłu klubowa ramka ;D
Pozdrawiam również, jak zwykle spóźnionaPozdrowienia dla Patrycji widzianej wczoraj kolo tescopomachane i odmachane
Wesolych Swiat wszystkim!!!
![]()
MożliweNie widziałem Cię
- - - Updated - - -
Może możeJa mrugałem i machałem, ktoś odmachał i mrugnął
Choć wydawało mi się, że to był 1.9JTD GRIGIO AFRICA
![]()
A ja cholera myślę, że jakiś kumaty gość, bo mi się przyglądaTo nie byłem ja... Bo jestem w Ząbkowicach u rodziców.
W sobotę w DZA na ulicy Kamienieckiej widziny Barus91 koło 18. Ja wyjechałem autem na chodnik z podwórka![]()
A ja cholera myślę, że jakiś kumaty gość, bo mi się przyglądaNie pierwszy raz Twoje auto tam chyba widziałem
![]()
Ja śmigam Kamieniecką jak tylko w DZA jestem, bo dziewczynę mam po drugiej stronie koło sklepu ;D
- - - Updated - - -
PS. Ty masz ramki ?
Na chwilę obecną nie posiadam ramek, będę zakładał jak tablice zmienieteraz śmigam na ONY dechach. Ja śmigam po DZA jak jestem u rodziców, bo codziennie po OP.
Ja to samo, ramek nie widzę to łapki nie podnoszę - szkoda łapki![]()
Ja to samo, ramek nie widzę to łapki nie podnoszę - szkoda łapki![]()