Widziany, Widziana, Widziani :D

Ciagle mnie Gosiu widujesz na parkingu lidla bo pracuje w Agromie,zaraz obok Awansu!Pozdrowionka!

Wysyłane z mojego LT15i za pomocą Tapatalk 2

Widziana czarna GT na czarnej feli w Lubinie na skrzyżowaniu obok stacji shell. Były ramki:)
Pozdrawiam

Pomachane dzisiaj czarnej 147FL DOL dzisiaj na Mickiewicza

no nareszcie - dwie oramkowane alfiątka w ciągu 40 minut :)

24-03-2013

10:10 - rondko koło Astry - 147ka srebrna lub błękitna - były łapki - pozdrawiam
10:50 - castorama przy magnolii - ciągnie swój do swego co nie ? - pozdrawiam

ale mi się micha uśmiechnęła jak zobaczyłem

2013-03-24 10.52.56.jpg

miłego dnia!!!

Ostatnia edycja:
TKfoto widziany w niedzielę w kościele Miłosierdzia Bożego w Jaworze, z palmą rzecz jasna :D :D :D A jego Bella widziana dziś na ul. Krętej :)

Pozdrowienia dla srebrnej 147 DLE parkującej przy orlenie w Krzyżowej przy a4

Czyja fioletowa 156SW po lifcie stała dzisiaj pod Jednostką Wojskową przy ul. Granicznej? ;) Czyżbym miał jakiegoś kolegę po fachu? ;)

Pozdrawiam kolegę ze srebrnej 156 wyjeżdżającej o ok 14.40 ze Środy Śląskiej w stronę Lubina.. łapka ode mnie była a kolega się chyba patrzył, ale jechałem busem ;)

Z Poświęckiej to ja jezdżę codziennie z żoną;) Tylko nie wiem czy o moją blondi chodzi;) Ale również POZDRAWIAMY!!!!

Żona mówi zawsze o Pani która jeździ sama ale także pozdrawiamy :)

Pozdrawiam także piękną 159 TI na ramkach z forum która dzisiaj rano o 8,10 wyjeżdżała z Shella na ul. Brucknera , rejestracja chyba PK . Piękna maszyna :)

Pozdrawiam także piękną 159 TI na ramkach z forum która dzisiaj rano o 8,10 wyjeżdżała z Shella na ul. Brucknera , rejestracja chyba PK . Piękna maszyna :)

Jestem jej następnym właścicielem... zaklepałem :)

- - - Updated - - -

Taki mały OT... GosiaW, kiedy Ty ogierem zostałaś :D

Pozdrawiam kierowcę Alfy 156 na rejestracji DZA mijanego w niedzielę wieczorem w okolicach Karkonoskiej. Prawdopodobnie Baruś jechał do Wrocka?

Pozdrowienia dla błękitnej 156 DSW stojącej w korku w Pradze po 15. Jechałem obok ciebie bordowym Kangoo

Srebrna 156, tablice POT, oramkowana - dziś trochę przed 9tą na Sobieskiego leciała tuż za mną w stronę miasta. Pozdro

Amortyzatory
Powrót