Widziany, Widziana, Widziani :D

Zostałem podwieziony czarnym focusem :):) Mineliśmy się przy wejściu :):)
Heh.. 3 minuty wyrwane z życiorysu :) Byłem tak zadowolony, że odbieram moją alfkę i nie pamiętam :D.
Ja już odjechałem, a tato został zapłacić :P więc może z nim się minąłeś :).

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 159 sw widzianej dzisiaj koło 11 we Wrocławiu, na pl. Jana Pawła.

Pozdrowienia dla kierownika otrąbionej przeze mnie 156tki z przyciemnianymi szybami w legnicy na skrzyzowaniu Jaworzyńskiej z Nowodworską.

pozdrawiam czarna alfe 147 oramkowana DOL na bradzkiej kolo gaju w niedziele :) bylem pod wrazeniem wypolerowania tego autka, moja byla taka brudna az wstyd :P

Pozdrawiam Pania w oramkowanej 147 ktora mijalem dzisiaj kolo godziny 8.00 w Jaworze obok lidla!Niestety zapozno sie zorientowalem i nie zdarzylem pomachac:-)!

Wysyłane z mojego LT15i za pomocą Tapatalk 2

Pozdrowienia dla ekipy z czarnej 147-ki na DJA przyłapanej na wylotówce z Legnicy. Mrugnąłem awaryjnymi z czerwonej pandy :)

Pozdrowienia dla Pana z bliźniaczej srebrnej 156 bez oczka, który wczoraj kolo 17-18 za mną jechał od placu orląt do wysokości grabiszyńskiej :) Się późno zorientowałam ale odmrygałam.

Majkel™;1140205 napisał:
Pozdrowienia dla ekipy z czarnej 147-ki na DJA przyłapanej na wylotówce z Legnicy. Mrugnąłem awaryjnymi z czerwonej pandy :)

Dziękować :) ładne prędkości rozwijałeś Pandziochą ;)

Pozdrawiam Pania w oramkowanej 147 ktora mijalem dzisiaj kolo godziny 8.00 w Jaworze obok lidla!Niestety zapozno sie zorientowalem i nie zdarzylem pomachac:-)!

Wysyłane z mojego LT15i za pomocą Tapatalk 2

No w końcu! Ciągle Cie widuję na parkingu Lidla, ale na drodze mijaliśmy się po raz pierwszy :) Pozdrawiam!

Amortyzatory
Powrót