Arthrm
Nowy
- Dublin, Ireland, Ireland/Kraków, Bochnia
- Auto
- Alfa Romeo 159 1.9 JTS Sportivo,
no to jak robimy Panowie?
Athlone odpada tym razem
miejsce juz jest 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Kurde nooo a reszta Artur przyjedzie na bank,Czester zapewne teżNa 95% będę 21go w Wicklow. Niestety nie mogę sobie pozwolić na takie wyprawy 2 weekendy pod rząd.
1. Finanse
2. Czas
3. 1=2![]()
A koledzy to Rodacy? Jeśli tak to czemu nie na forum?2.Lukas-Galway (Zabieram dwoch kumpli ze soba czyli AR 147 AR 156)
selespeed![]()
No to co Oficjalny Spocik Alfaholików na obcej ziemi nr.3 nad jeziorem Lough Neagh 14 Kwietnia 2013r.?
1.Jony88
To co rozdupcył?No i ja bedenapisze do Marcina...mam nadzieje ze poskladal belle
napiszmy do wszystkich z grupy irlandia na pm
Też myślałem nad tym więc zajmę się tym popołudniuNo i ja bedenapisze do Marcina...mam nadzieje ze poskladal belle
napiszmy do wszystkich z grupy irlandia na pm
Ktos go walnal....skasowal przod... Pablo wie cos wiecej![]()
Pablo go załatwił?Ktos go walnal....skasowal przod... Pablo wie cos wiecej![]()
lukas
tobie bedzie pasowalo przez athlone N55 do cavan i dalej!!?
mozemy sie spotkac w athlone i smigac razem!

myslicie ze mnie "drapną" za to?![]()
HejaSzczerze to jeszcze nie myslalem ktoredy bede jechal ale skoro mowisz ze mozemy smigac razem wiec niech i tak sie stanie
tylko co sobie inni pomysla jak zobacza 4 alfy w lusterku ?
![]()
bedziecie pewnie jechac kolo Dublina?to wtedy mozemy połączyć siły
ja mieszkam po północnej stronie
![]()
Poszło PM do wszystkich mniej udzielających się w temacie
Cool ja potrzebujesz jeszcze blokad to do opchnięcia ma je kojut strona 228 tematu.