Barus91
Nowy
- Auto
- BYŁO: 12xAR BĘDZIE: numer 13 :)
Ja dziś widziałem czerwoną Dacię Logan z ramką ALFAHOLIKÓW z przodu 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Pozdrawiam Teddiego seniora pomykającego czerwoną strzałą Moniuszki -> Wrocławska
oraz kierownika alfy stojącej na podnośniku w stacji obsługi przy salonie fiata na Jaworzyńskiej (koło przednie z prawej było off) a ja zmieniałem oczko, bo znów wypadło temu misiu![]()
Zdaje się, że to ja. Chyba nie miałeś ramek, więc nie machałem.Pozdro dla kolegi z czarnej AR 156 z ramkami i batem CB, dzisiaj dwa razy na grunwaldzie we Wrocławiu ok 15 i 18.30. Chyba razem studiujemy na polibudzie
Pozdrawiam Teddiego seniora pomykającego czerwoną strzałą Moniuszki -> Wrocławska
oraz kierownika alfy stojącej na podnośniku w stacji obsługi przy salonie fiata na Jaworzyńskiej (koło przednie z prawej było off) a ja zmieniałem oczko, bo znów wypadło temu misiu![]()
Nie pamiętam nicku, ale kolega jest na forum, bo kiedyś był odzew po włożeniu mu wizytówki za szybęObok czyjej czarnej 147 na tablicach DJ(?) zaparkowałem wczoraj pod tesco na bielanach?
myślisz, że właściciel przyzna się?CZYJA TO !!!???
Myślę, że artysta nie powinien wstydzić się własnego dzieła sztukimyślisz, że właściciel przyzna się?
To coś na masce - scyzoryk był słabo zaostrzony. Stępił się na wycinance w zderzaku :haha:
Obok czyjej czarnej 147 na tablicach DJ(?) zaparkowałem wczoraj pod tesco na bielanach?
Stolarz!!!![]()