• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany, Widziana, Widziani :D

Pozdrawiam Teddiego seniora pomykającego czerwoną strzałą Moniuszki -> Wrocławska :D

oraz kierownika alfy stojącej na podnośniku w stacji obsługi przy salonie fiata na Jaworzyńskiej (koło przednie z prawej było off) a ja zmieniałem oczko, bo znów wypadło temu misiu :(

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam Teddiego seniora pomykającego czerwoną strzałą Moniuszki -> Wrocławska :D

oraz kierownika alfy stojącej na podnośniku w stacji obsługi przy salonie fiata na Jaworzyńskiej (koło przednie z prawej było off) a ja zmieniałem oczko, bo znów wypadło temu misiu :(

No wlasnie miałem ja pisać bo szanowną małżonkę mijałem :)ale pt cruiserem wiec bez migania :) i widziłem ze misio bez oka :D

Kto pomykal AR 147, ok godz 19.30. Na Jednosci pod borwarem. DWR - byly ramki ;)

Hmmmmmmmmm... kiedyś mrugałem ślicznej czerwonej GTV ... ale bez odzewu ... i teraz chyba już wiem, komu :D

Obok czyjej czarnej 147 na tablicach DJ(?) zaparkowałem wczoraj pod tesco na bielanach?

Pozdrowionka dla kierowcy srebrnej 156SW z DGR na Żmigrodzkiej w poniedziałek rano. Nie pomachałem :(, a do końca nie byłem pewien czy to ramki klubowe czy nie...

Pozdrowienia dla kolegi w Czerwonej Alfie 145 ,którego widziałem na drodze Wrocław - Oława a konkretnie w Groblicach ;)

Pozdrowionka dla kierowników czarnej 166 2.4jtd DW 9cośtam cośtam ;) parkujących koło mnie na zakupach w L. przy Obornickiej

Możliwe :)

A kończąc OT, to dzisiaj widziałem dużo Alf ... w salonie na Karkonoskiej :D Nie wiedziałem, że Julki mają tak świetne skórki :)

Obejrzałem też Brerę na używkach i 156 2.0 + LPG :D

Amortyzatory
Powrót