• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Lista N. Sącz

Panowie to opłatek noworoczny mówicie? :p
Sent from my 7 Mozart T8698 using Board Express

albo spóźniona kolęda parkingowa:) niedziela pytanie która, może następna?

No ja się łapię na pewno tym bardziej, że już zderzak i błotnik oryginał. ;) W końcu się szarpnąłem również na błotnik który od kupna był lekko stuknięty. Wreszcie mnie przestaną pytać ludzie co mi się w błotnik stało :P

teraz tylko unikać psów:) dobra no to ludziska 03.02 ustalajmy i się mobilizujmy:P

3 luty pasi. Panowie, zapisałem się w końcu na chipowanie do cinsoftu co by autko troszkę przyspieszyć :driver:

Tym bardziej jak nowe powinieneś odwiedzić ASO to nie jest normalny objaw.

- - - Updated - - -

A innego oprócz Sowy w NS nie ma,chyba że się bujniesz do Krakowa albo Tarnowa.

autoryzację fiata ma również spółdzielnia 1 maja na Borelowskiego

Dla mnie 18 OK, ale nie wcześniej. Paweł, nie rozważasz czasem zmiany felg na większe? Misiu z forum ma pare kompletów w przyzwoitych cenach. Myślę czy by 17-tek policyjnych u siebie nie zarzucić, co by Alfę trochę odmłodzić ;) O tych myślę:
alfa_romeo_159_bk.jpg

myślę intensywnie, ale też inne modyfikacje chce w tym roku przeprowadzić, a wszystko o $ się rozbija:) ale jak już brać do 18/19 myśle, 17 to aż tak dużej różnicy nie ma wizualnie, wzór podobny do naszego tylko rozmiar większy, ładne:)

ale też inne modyfikacje chce w tym roku przeprowadzić
Silnik zchipowany, skóra w środku jest, kierownica lewarek obszyte, co Ty jeszcze jacuzzi planujesz zainstalować? ;) Też chciałem przynajmniej 18-tki, ale chyba jednak 17tka będzie optymalna jeśli chodzi o komfort i cenę opon przy tym. Z 17-tek podoba mi się jeszcze ten wzór co jest na czerwonej 159 ze strony startowej autka.pl :D

no to podobny misiu ma chyba do sprzedaży wzór:) ładniejszy jest nawet od policyjnego

hehe, batmobil będzie:)z belfrem będziemy działać, on nawet jeszcze wszystkiego nie wie:)))

Może zrobimy fele na czarno PlastiDip'em. Jak się nie spodoba to ściągniesz w 10 minut:)

18 może być i w zasadzie każda inna godzina też. :)
Cichy a z tą reklamą to że WV dla psów?

Amortyzatory
Powrót