• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Lampy tył led

dlatego napisalem -mi tam wywalic 150zl na to szkoda - ale 51zl znalazlem w hong konkgu z wysylka darmowa do 32dni roboczych ...
wiec zaraz poszukam loginów do ebaya i zamawiam

Pytanie dodatkowe. Dajecie na te ledy gwarancję jakąś? Gdyby się przepaliły na ten przykład? Bo chyba nikt wcześniej nie pytał?
O rachunku nie wspomnę. Chociaż by się przydał.

Niestety rachunek=działalność itd.
Gwarancja 6 mc-y ale chciałbym żeby była rok.
Narazie hula od października bez awarii.
Oby tak dalej.

Ja też bym wolał żeby to był rok, zwłaszcza, że to nie kilka dyszek ale stówek wydane. Jak długa by nie była gwarancja, to powiedz mi jeszcze czy potem da się je w miarę niedrogo/bezproblemowo naprawić.

ps. Rachunku się nie spodziewałem, choć byłby mile widziany.

Myślę ,że bedzie rok ,bo wszystko na to wskazuje. Jeżeli by przestała świecić to można ją naprawić jak wszystko inne.Czy drogo?- zależy ile modułów przestanie świecić 20-50zł, bezproblemowo może, chociaż zabawy przy tym dużo.
Po gwarancji też można je przysłać do naprawy ;-)

Niezle to wyglada,ale ciekawe jak prezentowalyby sie na aucie :confused:

Były już zdjęcia na 156 SW przed FL, ale były :).

82028d1353960623t-sprzedam_zamienie_156_sportwagon_03_2_0_jts_bixenon_felgi_gta_ducati_corse-26112012242.jpg

Niedługo pojawią się u kolegi Zeb- na pewno się pochwali, więc zobaczymy i na polifcie

A ja jeszcze mam takie pytanie czy da się zmienić trochę ułożenie ledów bo w kierunku na przykład nachodzą tak jakby na siebie
Lampa przer.jpg i na ten pasek ledowy na dole i troszkę tam ciasno. A chodzi mi żeby było mniej więcej tak Lampa przer 2.jpgdwa paski ledów na kierunek i odstępy miedzy nimi...

Da się zrobić takie coś ? :)

a umial by ktos zrobic cos takiego zeby po otwarciu drzwi z pilota zaswiecaly sie swiatla na pol minuty w 156 przed fl ??

W kierunku ledy ułożone są pionowo. To co proponujesz czyli 2Xpoziomo mogę zrobić jeżeli tak będzieszchciał tylko dodam ,że kierunek będzie mało widoczny ,za mało źródeł światła.

Do kompletu mam również dodatkowy stop Led za szybę przed FL narazie do sedana.
Jutro zrobię pare fotek

Amortyzatory
Powrót