Kupno Alfy 156

• Autor wątku Autor wątku BiałyMudźin
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
  • Tagi Tagi
    kupno
no nie da sie ukryc ;) sory ale dla mnie padaka jakich malo. i to zwiesniaczona po całej lini. ale ja sie nie znam

no nie da sie ukryc sory ale dla mnie padaka jakich malo. i to zwiesniaczona po całej lini. ale ja sie nie znam

Co w niej takiego wiejskiego? Dokładka zderzaka przód wzorowana na Zenderze, progi Sportpack, sierpy na tylny zderzak wyglądają spoko, jedynie co to lexusy każdemu do gustu mogą nie przypaść, a tak to reszta wozu to oryginał jest.

Co w niej takiego wiejskiego? Dokładka zderzaka przód wzorowana na Zenderze, progi Sportpack, sierpy na tylny zderzak wyglądają spoko, jedynie co to lexusy każdemu do gustu mogą nie przypaść, a tak to reszta wozu to oryginał jest.
Nie chodzi o elementy a o całość.
sory .. ale dokładanie wszystkiego co wpadnie w oko, dokładanie lusterek chromowanych jakies przyciemnianie szyb .. opuszczanie auta poprzez wkladanie dokładek od laguny czy chociazby te lexusy i oczywiscie hidzior + paski ledowe ( nie wiem czy juz sa ale w planach były) to dla mnie jest po prostu wiesniactwo i tyle.
poza tym wzorcowy srodek... ale ja sie nie znam .. jezdze tsem w gazie x2 i traktorem wiec no ...

mattom wiesz co... albo już nic.
nie nie wiem co .. zrobiłeś padake z auta i tyle.
mam nadzieje tylko ze spidera tak nie skrzywdzisz.

I tak skończysz na Golfie III a on niestety z twoim podejściem do motoryzacji na drzewie . Zdrowia życzę przede wszystkim

Bonzaj ma rację.

Lepiej odpuść Alfę i fikaj dalej skuterem bo z takim rozumowaniem będą musieli postawić kolejny CZARNY PUNKT przed zakrętem z którego wylecisz .
Źle nie życzę ,ale jak to powiedział ś.p. Colin McRae
"Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty dla szybkich kierowców
"

Ostatnia edycja:
heheh widzisz - tu jest twoja zabójcza kulturka ;)
pozdrawiam serdecznie ;)

- - - Updated - - -

swoją drogą fajnie tak w ciemno nic nie chciec ;)

Peace and Lov :D

Cubus, do czerwca wezmę, trzeba zbierać hajs :D

Ostatnia edycja:
sory .. ale dokładanie wszystkiego co wpadnie w oko, dokładanie lusterek chromowanych jakies przyciemnianie szyb .. opuszczanie auta poprzez wkladanie dokładek od laguny czy chociazby te lexusy i oczywiscie hidzior + paski ledowe ( nie wiem czy juz sa ale w planach były) to dla mnie jest po prostu wiesniactwo i tyle.

Ale dokładki od laguny nie ma ;) Była w planach, ale wystartowały zapisy na dokładkę Zendera i ona ostatecznie zagościła na zderzaku, a lusterka chromowane to oryginał Momo rarytas jaki ciężko znaleźć, na równi z lampami tylnymi Noviteca ;)

Kup od kolegi wyżej - szał pod remizą jego 156 gwarantowany ;)
I ekonomicznie bo TS z gazem ;)
Pamiętaj, że Twój TS, którego mi oferowałeś też z gazem ;) I - o ile mnie pamięć nie myli - do poprawek lakierniczych, podobnie jak 147 (chyba, że 147 od czasu, kiedy ostatni raz ją widziałem już zrobiona :))

- - - Updated - - -

Popatrz ku*wa na swój złom x3 takiego gówna to za darmo bym nie chciał.
A Ty Irek też przystopuj :) Burząc się w taki sposób też świadczy to o Tobie :)

Ogólnie wczoraj nie miałem ochoty na rozmowę i miałem gorszy dzień, ale jak zobaczyłem co za brednie wypisuje to mnie poniosło.
No ale każdy już widział to poprawię chociaż post heh.

Pamiętaj, że Twój TS, którego mi oferowałeś też z gazem I - o ile mnie pamięć nie myli - do poprawek lakierniczych, podobnie jak 147 (chyba, że 147 od czasu, kiedy ostatni raz ją widziałem już zrobiona )
Baruś ok - ale on nie jest przeznaczony do tjuningu czy innego - został uderzony i robiony nie miał byc. ( chyba dostałeś dokładne zdjęcia uszkodzeń i jasno kawe na ławe, że auto jest uderzone - więc po co to paplanie|?)
A 147 akurat była zrobiona już dawno dawno. I cieniowanie lakieru chyba nie nazywasz robotą lakierniczą ... ale ja sie nie znam.
Poza tym o ile widzisz nigdzie sie autami nie chwale - bo nei mam takiej potrzeby, gdyż każde jest w 100% optycznie seryjne ( z wyjatkiem felg)

Co do gazu - nie wiem na ile czytasz forum, ale akurat jestem bardzo przychylny LPG w TS - więc wypunktowałem to akurat jako atut.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót