mattom
Nowy
Kup od kolegi wyżej - szał pod remizą jego 156 gwarantowany
I ekonomicznie bo TS z gazem
I ekonomicznie bo TS z gazem
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Że co niby mam taką wiejską furmankę? To masz na myśli?Kup od kolegi wyżej - szał pod remizą jego 156 gwarantowany![]()
I ekonomicznie bo TS z gazem![]()
no nie da sie ukryc sory ale dla mnie padaka jakich malo. i to zwiesniaczona po całej lini. ale ja sie nie znam
x2:jester:Pod remizo to jeszcze potrzeba dupno tuba i wielkaśny wzmak no i co by umcykumcyk robjyłoCie zdziwko dopadnie jak za tajle do car łaudio dosz wiyncyj jak za furmanka
![]()
Nie chodzi o elementy a o całość.Co w niej takiego wiejskiego? Dokładka zderzaka przód wzorowana na Zenderze, progi Sportpack, sierpy na tylny zderzak wyglądają spoko, jedynie co to lexusy każdemu do gustu mogą nie przypaść, a tak to reszta wozu to oryginał jest.
nie nie wiem co .. zrobiłeś padake z auta i tyle.mattom wiesz co... albo już nic.
I tak skończysz na Golfie III a on niestety z twoim podejściem do motoryzacji na drzewie . Zdrowia życzę przede wszystkim
Popatrz na swój złom x3 takiego czegoś to za darmo bym nie chciał.nie nie wiem co .. zrobiłeś padake z auta i tyle.
mam nadzieje tylko ze spidera tak nie skrzywdzisz.
heheh widzisz - tu jest twoja zabójcza kulturka
pozdrawiam serdecznie
- - - Updated - - -
swoją drogą fajnie tak w ciemno nic nie chciec![]()
sory .. ale dokładanie wszystkiego co wpadnie w oko, dokładanie lusterek chromowanych jakies przyciemnianie szyb .. opuszczanie auta poprzez wkladanie dokładek od laguny czy chociazby te lexusy i oczywiscie hidzior + paski ledowe ( nie wiem czy juz sa ale w planach były) to dla mnie jest po prostu wiesniactwo i tyle.
Pamiętaj, że Twój TS, którego mi oferowałeś też z gazemKup od kolegi wyżej - szał pod remizą jego 156 gwarantowany![]()
I ekonomicznie bo TS z gazem![]()
A Ty Irek też przystopujPopatrz ku*wa na swój złom x3 takiego gówna to za darmo bym nie chciał.
Baruś ok - ale on nie jest przeznaczony do tjuningu czy innego - został uderzony i robiony nie miał byc. ( chyba dostałeś dokładne zdjęcia uszkodzeń i jasno kawe na ławe, że auto jest uderzone - więc po co to paplanie|?)Pamiętaj, że Twój TS, którego mi oferowałeś też z gazem I - o ile mnie pamięć nie myli - do poprawek lakierniczych, podobnie jak 147 (chyba, że 147 od czasu, kiedy ostatni raz ją widziałem już zrobiona )