Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
to pierwsze powinienes juz wiedziec wczesniej ale ok w Polsce mamy wspaniale paliwo benzynka pachnie benzynka az milo i wogole mistrz...
Jesli kupisz dobrą V6 napewno nie za 6 czy 8 tyś to gaz możesz założyć szfagier ma już ponad 5 lat V6 w gazie i jezdzi bez problemu ja też mam ale bez gazu,,, wole mieć V6 tylko na benzynkę![]()
Nie podniecaj się tak, cena nie jest zawsze odpowiednikiem stanu auta bo możesz kupić też drogo i będzie złom. Przy zakupie patrz na stan techniczny nie na cenęTo kup trupa za grosze i ładuj kase a pózniej Alfa awaryjna... Ja tam za swoją trzy lata temu dałem ponad 25tyś Ale auto bez problemowe wiem co mam a jesli uważasz taką V6 za grosze można powiedzieć za dobrą to już twój problem.
To są kryteria na pierwszym planie, które decydują czy zainteresować się ofertą czy nie jeśli tak to lecisz dalej bardziej techniczne sprawy o ile się ktoś na tym znaTja cena, przebieg i wygląd zewnętrzny, to zasadnicze kryteria przy zakupie auta w Polsce....
Czasem się ktoś podjara, czasem kupuje świadomie bo wie że i tak czy siak będzie auto robił. Chcesz miec auto pewne to trzeba raczej salon odwiedzic nie giełdę samochodowąKryteria kryteriami, ale trzeba wziąć jeszcze pod uwagę podjaranie, chęć posiadania itp., które nie rzadko biorą górę nad rozsądkiem
Nikt tak nie twierdzi ale takich przypadków nie brakujeJa sie nie podniecam. wiem jakie sa auta za nieduże pieniadze w jakim stanie nikt igły nie sprzeda za 6 tys... obejrzyj moja i powiedz czy to jest złom.