Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrowienia dla kolegi z oramkowanej 156 robiącej jako pomoc drogowa widzianej kilka minut temu pod M1 w Zabrzu.

Pozdrawiam kierowcę srebrnej gt na SH mijanej w Świonach, który podobno mi machał a ja niestety nie zauważyłem.

Również pozdro dla sąsiada z Arki Bożka z czarnej 147 za którym wyjeżdżałem dzisiaj z osiedla ok 17:30 :)

Pozdrawiam osobę, która dzisiaj w Katowicach włożyła mi wizytówkę klubową pod wycieraczkę (srebrna 166) :))

- - - Updated - - -

Pozdrawiam serdecznie srebrną 166 w Zabrzu dzisiaj, która zanim mnie wyprzedziła to się zrównała i pomachaliśmy sobie :D Odrazu miałem banan na twarzy :P Coprawda jechałem w "trybie" eko, więc nie deptałem ostro, ale pomimo to widać że miała odejście ta 166, cóż to za motor? :D

Również pozdrawiam :))

pozdrawiam kierowce czarnej 147ki na tyskich blachach ( 2---E :P) stojacej jako 1 do wjazdu na rondo na os. H przy BP w Tycha ch, ramki byly ;)

pozdrawiam kierowcę srebrnej 147 który przejechał przede mną jak błyskawica w sobotę koło 23.00 na światłach przy browarze w Tychach, nawet migać nie zdążyłem :P

pozdrawiam kierowcę srebrnej 147 który przejechał przede mną jak błyskawica w sobotę koło 23.00 na światłach przy browarze w Tychach, nawet migać nie zdążyłem :P
jadącej w ktorym kierunku? na katowice? najpewniej bylem to ja, bo o 23 jechalem po rodzicow na czulow :D zielone bylo to dalo sie po garach ^^, pozdrawiam rowniez chodz nie widzialem :)

ano na katowice :) ja stałem na czerwonym na oświęcimskiej bo prawie wracałem z lędzin, btw mgła tam była jak cholera :P

Pozdrawiam kierownika 156 SW na SZY...z którym zmieniłem parę słów na światłach w Bielsku:) Skoda przy Belli wygląda strasznie banalnie:)

Pozdrawiam kierowcę czarnej lub ciemnej Alfy 147 na SJ z ramkami, który dziś ok 18:40-19:00 "wyrzucał" pasażerki na głównym przystanku w centrum Jaworzna :D Mijałem Cie piechotą.

pozdro dla brunetki w srebrnym 156 sw wyjeżdzającą ze szpitala J.Pawła w Krakowie

ramki miała ale żadnej reakcji na mruganie i łapki CB też nie pomogło:)

Pozdro dla Kierownika na SH... czarna lub szara, widzianego w Tychach o 18,30 na ramkach. Nieźle szaleje kolega.;)

Pozdrowienia dla oramkowanej 147 - zielony metalik SO***** stojącej pod dawnym szpitalem nr 2 w Sosnowcu (teraz to chyba MOPS i Urząd Miejski)

pozdrawiam conspira który włożył mi wizytówkę w szybę pod Auchanem w SC

Amortyzatory
Powrót