• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam kolegę którego codziennie widzę ok 13:50 pod KWK Ziemowit w Lędzinach jak odśnieża swoja 156 w kolorze Azurro Fantasia na blachach ST

Pozdrowienia dla dwóch alf:

- ciemnej 147 KOL na ramkach widzianej wczoraj ok godz. 21:30 na ul. Wybickiego w Krakowie. Kierownik mnie wyprzedził, mrugałem ale zero odzewu..
- srebrnej GTV 3.0 V6 widzianej ok godz. 23:30 na alejach. Zatrzymaliśmy się na światłach i pozdrowienie było :)

Pozdrawiam właściciela bądź właścicielke czarnej 147 na tablicach KCH. Wlasnie stoję kolo Twojego auta pod SRK w Bytomiu ;-)

Wysłane z mojego HTC One S

Srebrna 156 na ramkach z dużą lotką zauważona w Skoczowie dziś ok 5.30 rano.

Pozdrawiam serdecznie srebrną 166 w Zabrzu dzisiaj, która zanim mnie wyprzedziła to się zrównała i pomachaliśmy sobie :D Odrazu miałem banan na twarzy :P Coprawda jechałem w "trybie" eko, więc nie deptałem ostro, ale pomimo to widać że miała odejście ta 166, cóż to za motor? :D

Pozdrawiam czarna 159 SW KPR którą widziałem dziś ok.szesnastej jak stała na Bora-Komorowskiego do skrętu z Wiślicką w KRK.Ramki były.

pozdrowienia dla ciemnej 147 na ramkach SO widzianej dzisiaj o 6.30 na drodze Sosnowiec-Katowice.

Pozdrowienia dla kolegi w czerwonym polarze Alfaholików widzianego wczoraj w Sferze w Bielsku około 19.30 :)

pozdrawiam Kierowcę alfy 145 na klubowych ramkach rej. KMY - widziany wczoraj w Bialym Kościele ok godziny 15.15 - ja stalam w tym jakże małym korku

Sześćset sześćdziesiąta szósta strona, koniec świata za rogiem..

No to pozdrawiam wszystkich, którzy korzystając z odwilży spłukują osadzoną po mrozach sól ze swoich biednych alfiątek.

Pozdrawiam koleżankę w bodajże srebrnej(ciemno było) 147 z naklejką "alfoholicy" na bagażniku, z którą się pozdrawialiśmy przez CB radio wczoraj wieczorem gdzies na trasie Katowice-Tychy-Bielsko Biała

Pozdrawiam kolegę z czarnej 159 na klubowych ramkach za kanałem Gliwickim przy wylocie z ul. Portowej w dniu 13.12 w godzinach porannych (około 8:00) :)

poz... kierowce w AR chyba 159 mijanego w miejscowości Goląsza Dolna koło Dąbia około 17:31 który jechał środkiem drogi i zmusił mnie do ucieczki max w prawo PS jest ślisko wiec k.u.r.w.a zwolnij jechałem z dwójką małych dzieci PS2 NIE POZDRAWIAM

Amortyzatory
Powrót