Witam,
Pytanie do kolegów z leszna gdzie serwisują swoje autka? Może są jakieś sklepy z tanimi częściami do alfy.?
Witam,
Pytanie do kolegów z leszna gdzie serwisują swoje autka? Może są jakieś sklepy z tanimi częściami do alfy.?
Ja miałem rozrząd wymieniany tutaj, wydaje się solidny i części też ma w miarę tanie, w każdym razie nic nie popsuł a jeszcze coś naprawił, a to już jest coś![]()
witam kolegów z Lesznaja powiem szczerze ze najtaniej to na alleg... , co do mechanika to bywam na Kosmonautów za działkami
od 2 lat jeżdze do niego z Alfami
![]()
GDYBY BÓG NIE WYMYŚLIŁ ALFY ROMEO CHODZIŁBYM PIESZO !!!
Dzięki za odpowidź. A mógłbyś dokładniej napisać jak dojechać do tego mechanika na Kosmonautów?
śmigasz na Święciechowe po prawej masz stacje Emka, jedziesz dalej znak Święciechowa, 200m dalej po lewej zaczynają się ogródki działkowe przed następną stacją Jespol jest krzyżówka, skręcasz w lewo i zaraz pierwsza brama (chyba zielona) w lewo... Narożnikowy po lewej - tam jest sklep moto i mechanik - prawdopodobnie bedziesz musiał sie umówić na jakiś termin...
A z czym jedziesz na wymiane jesli mozna wiedziec...?
Wiesz co jak na razie się dowiaduje żeby później nie szukać na ostatnią chwilę. Ale niedługo będę musiał zrobić zawieszenie no i sprzęgło już jest na wykończeniu:|
A mógłbyś napisać jakie ten mechanik ma ceny: wymiana oleju, demontaż skrzyni, wymiana wachacza?
jak kupisz olej i filtr w tym sklepei obok to chyba masz gratis wymiane - tak było ale czy jest to nie wiem, co do skrzyni nie wiem..., za wymiane 2 dolnych wahaczy placiłem 160zł,
Chłopaki szczerze polecam Majstra Włodkafacet w dni robocze jest dostępny w serwisie Hondy do godz. 16, a sam prowadzi swój warsztat w Śmiglu
dodam że zajmuje się sprowadzaniem bitych Alf, i za każdym razem rozbiera je do gołej blachy
zna Alfy od podszefki, no i jest znakomitym specjalistą
![]()
A co to za majster Włodek? Jak się nazywa?
nazwisko nie jest ci potrzebnewystarczy że będziesz pytał o majstra Włodka
![]()