Szukam jakiegoś tłumikarza w Poznaniu co wytnie mi kata, włozy jakąś rurke i nie wezmie miliona zł za robote i towar
Szukam jakiegoś tłumikarza w Poznaniu co wytnie mi kata, włozy jakąś rurke i nie wezmie miliona zł za robote i towar
http://poznan-tlumiki.pl/ - warsztat w Luboniu, byłem tam wymienić plecionkę we wrześniu. Chłopaki znają się na robocie jak mało kto, nową plecionkę przespawali błyskawicznie a kieszeń nie ucierpiała.
猫"Aby zrozumieć „paradoks" konia ciągnącego wóz,najlepiej wyobrazić sobie co się będzie działo, jeśli koniowi założymy wrotki."
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
Faktycznie nie jest zle powiedzieli mi 70-100pln zalezy od wielkosci kata bo sa niby dwa rodzaje no i 40min pracy bedzie niby przy tym
Tylko nie zostawiaj im tego wyciętego kata. Sprzedasz go za parę stów w jakimś skupie.
Wytapatalkowane z SGS2
Ostatnio edytowane przez BB85 ; 08-11-2013 o 13:08
Tak juz sie o to im pytalem :-) musze jeszcze znaleźć handlarza co mi kupi katalizator
Polecam Kaliński w Chybach. Robota fachowa i szybka. Chłopaki znają się na rzeczy. Wracając od nich wstępujesz na ul. Lutycka 11, przed przejazdem kolejowym, po lewej stronie masz skup katalizatorów
Pozdro
Skupów nie brakuje. Podzwoń po kilku i zobacz gdzie dadzą Ci najwięcej
Wytapatalkowane z SGS2