Strona 7 z 19 PierwszyPierwszy 1234567891011121314151617 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 185

Temat: Grupowy chiptuning MR Motors - Rogalotti - 1000zł

Użytkownik Ogier Avatar Fisz
    Mieszka w
    Dęblin/Warszawa
    Auto
    Alfa Romeo GT

Domyślnie

Dla mnie niestety marzec to zbyt wczesny termin, tak jak pisałem na pierwszej stronie, bardziej odpowiadałby mi maj (a i tak nie do końca na obecną chwilę wiem, czy maj również wypali), teraz mam parę innych wydatków. Także ja odpadam, przepraszam i mam nadzieję, że znajdziecie kogoś na moje miejsce na marcową sesję tuningową

ilnis
    Gość

Domyślnie

za zgodą użytkownika uaktualniam:
    1. karol s
    2. ilnis
    3. lexis-nexis
    4. VVoytec (z terminem na kwiecień)

ketron
    Gość

Domyślnie

[QUOTE=ilnis;806532]za zgodą użytkownika uaktualniam:
    1. karol s
    2. ilnis
    3. lexis-nexis

ja jako piąty- może być marzec lub kwiecień

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    P-no
    Auto
    Brera 2.4 200 TuneForce 230km/490nm

Domyślnie

1. karol s
    2. ilnis
    3. lexis-nexis
    5. ketron

Czyli troszku nas ubyło ;( - Co robimy ?

ilnis
    Gość

Domyślnie

Jest jeszcze gorzej bo wypisał się VVoytec. Tak więc póki co:
    1. karol s
    2. ilnis
    3. lexis-nexis
    4. ketron

Może jeszcze ktoś się znajdzie, ewentualnie mogę zadzwonić i spytać na jakich warunkach węższe, ale pewne i zdeterminowane grono

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    P-no
    Auto

Domyślnie

Pytanie tylko ile można ugrać w 4, bo może się okazać że czekać kolejny miesiąc żeby zaoszczędzić tą 100 - no nie wiem.
    Ja jestem nadal zdeterminowany, żeby zrobić to u MR Motors ze względu na renomę i grupę zadowolonych już Alfistów.

Temat otwarty, dyskutujmy

ilnis
    Gość

Domyślnie

Dla mnie miejsce jest drugorzędne, zwłaszcza że cena jest praktycznie taka sama, a nie należę do grupy przekonanej, że dobrze potrafi to zrobić dwie osoby w Polsce.
    Dzisiaj Verdorn będzie się mógł jeszcze określić i na więcej z pierwotnej grupy bym nie liczył. Tak więc maksymalnie byłoby nas 5.
    Proponuję poczekać na decyzję Verdorna i zadzwonić do Kreatora Mocy - ja im od początku mówiłem że nas jest 7-8 chętnych i nie było to problemem.
    Nie mam nic przeciwko MR Motors, ale po pierwsze chyba nikomu nie udało się z nimi skontaktować, po drugie bardzo literalnie podchodzili do liczby 10 osób, a na to raczej nie ma szans.

ketron
    Gość

Domyślnie

Jeśli kreator mocy to ja odpadam, Paweł z PABLO GARAGE bez zająknięcia wskazał mi dwóch: Witek albo Masters z Piaseczna. Mój kumpel robił alfę 159 1,9 jtdm 16v w kreatorze 4 m-ce temu i kontakt pomodowy z nimi ocenia nisko (wg moich odczuć po modzie turbina wstaje od 2500 obr/min a powinna od jakichś 1800). Zawsze starałem się wybierać opcje możliwie najlepsze i dobrze na tym wychodziłem.
    Teraz też tak zrobię, nawet gdybym miał pojechać sam. Dlatego podzielam determinację i podejście Karola S
    Ostatnio edytowane przez ketron ; 29-02-2012 o 00:16

ilnis
    Gość

Domyślnie

Ok, skoro MR Motors ma tak dobre opinie, że panowie nie muszą sami się wypowiadać na forum, bo bronią ich inni, to tym lepiej Ja chciałbym zrobić tuning, i oczywiście chciałbym to zrobić dobrze i najlepiej w przewidywalnej perspektywie czasowej... Pytanie, czy MR Motors może coś zaoferować grupie 4 zdeterminowanych to zrobić u nich, czy po prostu kończymy wątek, bo 10 to żelazna zasada, a inaczej każdy robi sam za cenę wyjściową (czy ktoś wie jaka jest?).
    A może spytać co mógłby zaoferować Masters? Moim zdaniem niezależnie, gdzie byśmy to robili, warto się trzymać grupą, bo to zawsze pozwoli nam zostawić kilka stówek w kieszeni...

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    P-no
    Auto

Domyślnie

Odnoścnie MR Motors pozwolę sobie zacytować kolegę lexis-nexis z postu #22.
    "Dopłacamy 200zł do interesu i chipujemy niemal "jutro" bez oczekiwania na 10 osób. Panowie? Co o tym sądzicie? Która opcja?"

Jeśli chodzi o Mastersów, postaram się podjechać i zapytać (mam rzut beretem).