• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Żory i okolice.

• Autor wątku Autor wątku GrafitowaBestia
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
G

GrafitowaBestia

Guest
Proponuję założenie tego działu dla właścicieli/miłośników Alfy z Żor i okolic (Wodzisław,Rybnik,Jastrzębie). Miło mi,że jestem tu pierwszy ;)

Rybnik pozdrawia po raz drugi ;)

PS.
Nie chcę tutaj wzbudzać jakichś wojen geograficznych, ale ten wątek powinien się bardziej nazywać Rybnik i okolice z racji wielkości miasta ;)

Proponuję założenie tego działu dla właścicieli/miłośników Alfy z Żor i okolic (Wodzisław,Rybnik,Jastrzębie).
znaczy ma niby być osobny dział ( taki jak "Małopolska i Górny Śląsk " ) ?
to może założyć kilkaset działów dla innych miast ?
:P

Chodzi mi o skupienie właścicieli tych niewątpliwie najładniejszych samochodów z konkretnego regionu (kilku miast) ;)

Pozdrowienia dla kumatych.

Ale chyba źle napisałeś, bo chodziło o temat, a nie dział ;)

Jastrzębie po raz drugi, pozdro

p.s.
jakis miejscowy zimowy zlocik??

Amortyzatory
Powrót