• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

znow licze na wasza pomoc 2 typowe tematy

borsukmax

Nowy
Auto
ALFA ROMEO 156 1.8 106KW TS
pierwszy co myślicie o takiej sondzie SONDA LAMBDA BOSCH ALFA FIAT LANCIA 4 pin - NOWA ! (599480677) - Aukcje internetowe Allegro a drugie pytanko kupiłem interfejs euroscan tylko mam na końcu cztery kable plus minus linia k linia l i potrzebuje wtyku obd2 czy taki mi przypasuje KABEL WTYCZKA OBD2 OBD PLUG ZŁĄCZKA NOWA FV!!! (590556369) - motoAllegro bo raczej nie widze wpinania sie na krotko jeśli ktoś z was miał ten problem może podpowie bo z ta sonda przyznam się bez bicia kupiłem ngk za 240zl i nie działa stoi w miejscu gorzej jak stara nie posłuchałem starych alfistow ,wiec oszukać to można teściową a nie własną niunie z góry dzięki za podpowiedzi a na interfejsa to może ktoś ma jakiś schemat do wtyku

Amortyzatory
Powrót