OO__V__OO
Nowy
mam pytanie:czym sie charakteryzuje praca silnika AR TS ze zmiennymi fazami? zauwazylem ze ja docisne gaz to przy 3500obr/min wyczuwalne jest znaczne przyspieszenie pozniej to samo przy 5000obr/min - czy to jest wlasnie to?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
jak slychac wariata to znaczy ze wlasnie sie zaciera... jeszcze troche pojezdzisz, a potem wymiana.OO__V__OO napisał:nie nie klekocze a przy rozruchu jak jest zimny minimalnie slychac ale przez 30s
TS ciagnie od dolu,wyczuwalny wzrost ciagu wystepuje przy ok 4800 obrotow(nastepuje zmiana faz)nie jest prawda ze to niedopracowany silnik.napewno jest wymagajacy serwisowo,dlatego nie jest prosty w diagnozowaniu.a co do wariatora to temat przereklamowany.poczytaj na forum ilu eksperymentuje z olejami itp,pare zasad a wytrzymuje naprawde dlugo.pozdrawiam75andrew155 napisał:Powinien ciągnąć od samego dołu a w 90 %aut z tym silnikiem tak nie jest ( Wada ?)
90% momentu powinno byc dostepne juz od dolu (2 tys chyba), mozliwe ze tyle jest... nie wiem75andrew155 napisał:Powinien ciągnąć od samego dołu a w 90 %aut z tym silnikiem tak nie jest
75andrew155 napisał:Powinien ciągnąć od samego dołu a w 90 %aut z tym silnikiem tak nie jest ( Wada ?)