• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

zmieniarka z mp3 -> AR 166 !

• Autor wątku Autor wątku marcin1135
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

marcin1135

Guest
Witam.

Mam AR 166 2000r. z zamontowana seryjna zmieniarka na 6 cd... Brakuje mi mp3... Ma ktos moze podlaczona zmieniarke z obsluga mp3? Jezeli tak to jaka?
W ogole jakich firm zmieniarki wspolpracuja z seryjnym systemem?

Doszly mnie tez sluchy, ze sa magicy co potrafia do tego systemu dvd dorzucic? wiecie cos na ten temat??

z gory dzieku za odpowiedzi

Ja też chciałem dorzucić małe co nieco i masz dwa wyjścia (przynajmniej mi takie zaproponowano) albo wywalić cały komputer i tam wstawić cd/dvd/navi ale wtedy nie masz wyswietlacza od klimy i komputera (koszt jaki mi podano to ok.4500-5000zł za Blaupunkta) albo wstawić wysuwany panel w tą półeczkę na środku kokpitu, to miało kosztować 3000-3500zł. Do seryjnego szajsu raczej nic nie podłączysz, chyba ze palmtopa czy navi z mp3 ale ktoś oblatany musiałby zaingerować Ci w elektronikę.

No nie, pieniądze które miałem przeznaczone na to poszły w remont zawieszenia, bo się posypało, potem miałem jeszcze wypadek, za który płace do dzisiaj, a w końcu skonczy sie pewnie tak, ze sprzedam ją lub zamienia na 3.0 V6 :mrgreen:

Amortyzatory
Powrót