• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Zlot na Sielpii

• Autor wątku Autor wątku Domo
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

Domo

Nowy
Auto
Alfa Romeo 147 1.9 JTD m-jet 16v 140 km - dzwon :( / Alfa Romeo GT 1.9 JTD m-jet 16v 150 km Q2 :)
Czy ktoś planuje wybierać się dojazdowo (bez noclegu) na zlot w sierpniu?

myślę że tak w dzień można tam się wybrać... kiedy to dokładnie jest?

Ja też planowałem wyskoczyć ale kiedy to jeszcze nie wiem, zobaczymy na ile pozwolą moje maluszki.
A tak z ciekawości czy jest ktoś od nas kto zapisał się na ten zlot tak od deski do deski?

Tak ja sie wybieram na caly zlot plus ITD [emoji2] i fajnie by było jak by ktoś wpadł od nas jeszcze

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Proponuje wpasc w piatek pod tor Kielce ;) od 14 mozna sie spotować ;) na osrodek do Sielpi również zapraszam w temacie zlotowym jest harmonogram

Amortyzatory
Powrót