Zlot AR na Pomorzu...

• Autor wątku Autor wątku KUBAS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
ja sie pisze na razie sam ale jak jakaś sympatyczna Pani by zechciała to wtedy pisze się podwójnie :)

Ja też się piszę, na forum KARPia już zaklepałem swój udział w zlocie:D
Wie ktoś jak tam jest z noclegiem dokładnie? Bo póki co nie doczytałem dokładnie nic na ten temat.

ufty napisał:
Ja też się piszę, na forum KARPia już zaklepałem swój udział w zlocie:D
Wie ktoś jak tam jest z noclegiem dokładnie? Bo póki co nie doczytałem dokładnie nic na ten temat.

poczytaj temat w dziale Zloty

ufty napisał:
Bo póki co nie doczytałem dokładnie nic na ten temat.

A poza tym zawsze możesz zadać pytanie - i jako zarejstrowany, i jako gość. :mrgreen: Lepiej wiedzieć niż nie wiedzieć :wink: :mrgreen:

Nie rozmawiałem jeszcze z Majkelem, ale ja osobiście chciałbym tam być !

Przemek Majkel jest oczywiscie na tak :) ....
i oczywiscie lecimy na zlota całą ekipą :) ....
będzie zajebi.... koledzy :) ....

Jasne, samemu to nawet byłoby trochę smętnie jechać. Trzeba zorganizować wyjazd przez najważniejsze miejscowości, aż do celu i wpaść jak największą brygadą. Nie wiem jeszcze czy wpadnę sam czy z kimś i jak to się ułoży, ale na dzień dzisiejszy mam wielką ochotę brać czynny udział w tym wyjątkowym wydarzeniu :) Ja z Majkelem sobie porozmawiam, ale skoro mówisz, że jest na tak, to już ekipa się zbiera i będzie dobrze. Mam nadzieję, że wszystko dobrze pójdzie :)

Ekipa Szczecin sie powiększaa i dobrze...
zamawiamy teraz flagi z logiem Alfa Romeo... wielkosc taka jak te cop wiszą na słupach u nas :P tło czarne....
więc do tego trza by kija najlepiej od szczotki długiego hehe... i można sobie machac :mrgreen:
koszt takiej flagi to 9.99Euro wiec jesli ktos chetny to odzywac sie do mnie ..bo musze wiedziec ile Rysio ma zamówic na Ebayu... noi tam jakies koszty przesyłki :wink:

Pozdrawiam

http://img530.imageshack.us/my.php?image=opcja2sg4.jpg
tu jest mapka zrobiona przez Bobryta..
co sądzicie o tym przejezdzie ??
najpierw do Koszalina ze Szczecina a potem lekko w dół aby reszta sie do nas dołonczyła ?
fakt ze troszku km nadrzucimy ale wsumie większą ekipą wtedy tam wpadniemy ///
czekam na Wasze propozycje :)

pozdrawiam

Pomysł na przejazd dobry. Te flagi przypina sie do anten od radia?

Ja tez sie pojawie na zlocie ;] I nawet 1 mila kobiete ze soba wezme :) To wyruszamy ze Szczecina :D

flagi dobry pomysl co do anten od radia to ja np nie mam :) ale jak bede mial chwilke czasu to przejde sie do firmy ktora robi takie rzeczy moze taniej wyjdzie .....

Pikero ...jestes chętny na te flage?.. to wsumie nie jest drogo....
melduj mie tu ziom czy chcesz czy nie;p.... bo trza Rysiowi dac cyne :mrgreen:

Flagi są dość sporawe bo 75x150 cm o ile dobrze przeczytałem i najlepiej dorwać długi trzonek od miotły jak pisał Kubas i za okno (chociaż i na balkonie nie było by głupio tak na 1maja <skacze2> :) ) Ja za wyjazdem jestem ZA tylko z wielką przykrością musze stwierdzić ze jeżeli będe to niestety sam - moja pani ma pracujący wekend :( no i niewiadomo jak to będzie ze mną bo 28 kwietnia zaczynam nową pracę :)

a to logo to z dwóch stron flagi jest? Bo mój deutsch to jest taki nicht gut :D

kaine anung czyli niewiem a czy to jest az takie wazne?? Napewno jest drukowana jednostronnie a z drógiej pewnie przebija. Ja i tak biore bo niemam jeszcze żadnej a potem może zacznę robić jakąś kolekcję. Podobno najgorzej jest zacząć :)

Amortyzatory
Powrót